Cat de frumoase sunt surorile si mama Andreei Pirui de la Puterea dragostei. Incredibil, cat de mult seamana toate

Autor: L.S.
Actualizat: 20 mai 2020, 10:08

Andreea Pirui se poate mandri ca are doua surori foarte frumoase, iar mama lor este cea de la care au mostenit trasaturile. Iata cat de mult seamana.

Andreea Pirui, concurenta Puterea dragostei care face un cuplu cu Marius, se poate mandri cu cele doua surori si mama ei! Toate sunt foarte frumoase, iar asemanarea dintre Andreea si cele doua surori este uimitoare. Din fotografii se vede clar ca fetele au mostenit trasaturile delicate ale mamei lor, care straluceste, alaturi de superba familie Pirui.

Iata cum arata familia Andreei Pirui:

Andreea are o relatie foarte buna cu familia ei, chiar daca nu de putine ori s-a certat cu una dintre surori si nu si-au vorbit cateva zile. Acest lucru este din cauza firii vulcanice a concurentei Puterea dragostei, pe care doar apropiatii o pot intelege.

Andreea Pirui este o fire vulcanică și nu ezită să își impună punctul de vedere atunci când situația nu este pe placul ei.

La fel s-a întâmplat și după ce Marius a afirmat că în casă și-ar putea face apariția o nouă concurentă. Gândul că Marius ar fi interesat de venirea unei alte femei în competiție a făcut-o pe Andreea Pirui să explodeze, iar furia ei a fost alimentată și de intervenția lui Livian în discuția lor.

Andreea Pirui: Ești ok dacă chemi fete?

Marius: Nu am chemat eu fete, Gabi a chemat.

Andreea Pirui: Ba da, tu ai spus.

Livian: Și dacă a zis? Ce era așa mare lucru?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Marius: Eu am zis să vină fată? Vezi că iar spui lucruri pe care eu nu le-am spus.

Livian: Și dacă ar fi zis, ce are?

Marius: Are pentru că nu am cum să zic așa ceva, dar eu nu am cerut.

Andreea Pirui: Tu nu te mai băga Livian. Tu nu te uitai, nu făceai nicio pedeapsă când erai cu Bianca.

Acum te bagi în toate relațiile.

Daiana: Are dreptate Andreea. Așa te-ai băgat și la mine Livian.

Citeste si: Andreea Pirui, criză de gelozie în emisiune. Incredibil ce i-a spus lui Livian după ce a sărit în apărarea lui Marius: "Te bagi în toate relațiile!"

Citeste si: Filmari intime cu Andreea Pirui! Blonda a recunoscut: "Le-am vazut si eu"

Citeste si: Marius a dansat cu Ramona! Ce reactie a avut Andreea Pirui

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.