Prognoza meteo 21 mai 2020. Vremea rece si ploile pun stapanire pe Romania. Temperaturi mai scazute decat normalul perioadei

Autor: L.S.

Astăzi, temoeraturile continuă să scadă, iar vremea devine rece pentru această perioadă.

Ploile vor continua și la munte, acolo unde se mai pot strânge cantități însemnate de apă. În rest, vremea va fi una bună, iar vântul se va intensifica în zonele montane, în sud-estul și nord-vestul țării.

ANM a emis o informare meteorologică de instablitate atmosferică, valabilă până la ora 23.00.

În intervalul menționat, în sudul, centrul și estul țării, dar și în zonele montane, vor fi perioade în care instabilitatea va fi accentuată.

Această instabilitate se va manifesta prin averse și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat va fi grindină. De asemenea, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15…25 l/mp.

Azi în București vor fi ploi ușoare, iar temperatura maximă va fi de 17°C, în timp ce cea minimă va coborî 12°C. Pe timpul nopții cerul va fi complet acoperit.

Vântul va sufla cu 17 km/h dinspre NE, în rafale de 43 km/h.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cod portocaliu de vijelii, grindină și descărcări electrice. Care sunt județele în care va ploua torențial în următoarele ore?

Citeste si: Alerta meteo, cod galben! Vremea este instabila in cea mai mare parte a tarii, astazi, pana la ora 18:00

Citeste si: Ultima ora! Se strica vremea: vijelii si grindina, insotite de averse torentiale. Care sunt zonele afectate