Ce meserie are Mariana, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei"? Uite ce facultate a absolvit

Autor: B.H.

Mariana, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei", a ieșit de multe ori în evidență având în vedere că are o personalitate vulcanică. A venit în emisiune pentru a-și găsi marea dragoste, dar a plecat singură acasă.

Mariana s-a îndrăgostit nebunește de Jador în emisiunea "Puterea Dragostei" și nici după ce a plecat din competiție sentimentele ei pentru el nu au dispărut.

Astfel, pe contul ei de instagram, Mariana face referire de multe ori la Jador, semn că nu a renunțat la ideea de a-l cuceri. 

Citeste si: Livian si Bianca, la un pas de impacare! Rasturnare incredibila de situatie: "A plans dupa ea, o iubeste"

Ce meserie are Mariana, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei"? Uite ce facultate a absolvit

De-a lungul timpului, Mariana a participat la mai multe competiții de frumusețe, reușind să își dezvolte o carieră ca model, dar puțini știu despre ea că, la bază, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei", are o altă meserie.

Ei bine, Mariana a absolvit Facultatea de Jurnalism. Pe contul personal de instagram, Mariana a dezvăluit că visul bunicii și al mamei ei a fost ca ea să devină o jurnalistă de succes, dar chiar dacă a urmat cursurile facultății, fosta

concurentă de la "Puterea Dragostei" a decis să devină model, silueta subțire pe care o are fiind un plus în acestă carieră.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Roxana, un nou atac la adresa Daianei: "Tu oricum nu ești obișnuită cu săpunul." Ce a deranjat-o pe fosta concurentă de la "Puterea Dragostei"?

"Mama și bunica mereu au visat să fiu jurnalistă că vorbesc mult, dar m-am făcut model.", a scris Mariana pe instagram.

Citeste si: Andreea Pirui, imaginile pe care le vrea șterse! Cum arăta înainte de operațiile estetice!

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.