Andra Voloș, comparată cu o mare vedetă internațională: "Așa asemănare". Despre cine este vorba?

Autor: B.H.
Actualizat: 26 ian 2021, 15:40

Dacă mulți s-ar fi așteptat să o vadă suferind în fiecare zi și pentru o perioadă să nu mai fie atât de activă pe instagram, ei bine, Andra Voloș a găsit o altă modalitate prin care să treacă peste despărțirea de Bogdan Mocanu.

Infidelitatea lui Bogdan Mocanu a lăsat urme adânci în sufletul Andrei Voloș, după cum chiar ea a recunoscut, dar fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a decis să nu se ascundă în această perioadă dificilă din viața ei, ci din contră, să își ocupe timpul cu lucruri care îi plac.

Citeste si: Cum arată Bianca de la "Puterea Dragostei" nemachiată?

Andra Voloș, comparată cu o mare vedetă internațională: "Așa asemănare". Despre cine este vorba?

De când s-a despărțit de Bogdan Mocanu, Andra Voloș s-a ocupat mai mult de contul ei de instagram și nu a ezitat să pozeze în ținute sexy care să îi pună în evidență silueta subțire.

Cea mai recentă fotografie pe care a încărcat-o pe instagram i-a inspirat pe fanii Andrei Voloș să o compare pe aceasta cu o mare vedetă internațională. Este vorba despre Beyonce.

Citeste si: Bogdan Mocanu a răbufnit: "S-au mai găsit două terminate care să..." Ce a pățit fostul concurent de la "Puterea Dragostei"?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fără să realizeze, în momentul în care a îmbrăcat un sacou supradimensionat și și-a ondulat părul, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a reușit să reinterpreteze look-ul pe care Beyonce l-a adoptat în urmă cu ceva timp.

Urmăritorii Andrei Voloș au considerat că asemănarea este izbitoare, lucru care a bucurat-o foarte mult pe aceasta.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, plimbare romantică în oraș cu o colegă: „Ești jucăria lor”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.