Carmen de la Sălciua, din nou în cabinetul medicului. Ce intervenție și-a făcut acum?

Autor: B.H.

Carmen de la Sălciua a recunoscut că a apelat la ajutorul medicului estetician pentru a se transforma în cea mai bună versiune a ei. Ce intervenție și-a făcut acum?

Își dorește să arate perfect și pentru că știe cât de important este aspectul fizic pentru un artist, Carmen de la Sălciua nu a ezitat atunci când a venit vorba despre operațiile de înfrumusețare.

Citeste si: Andra Voloș, comparată cu o mare vedetă internațională: "Așa asemănare". Despre cine este vorba?

Carmen de la Sălciua, din nou în cabinetul medicului. Ce intervenție și-a făcut acum?

Carmen de la Sălciua a fost de multe ori criticată pentru că ar fi abuzat de intervențiile estetice, însă de fiecare dată, cântăreața și-a asumat acest lucru, motivând că și-a dorit să corecteze acele imperfecțiuni care nu o lăsau să se simtă bine în pielea ei.

Acum, la scurt timp după ce clinicile medicale au fost redeschise, Carmen de la Sălciua s-a grăbit să meargă la medic, de această dată pentru o intervenție stomatologică.

Artista își dorește un zâmbet asemănător cu cel al vedetelor de la Hollywood, astfel că a mers la stomatolog pentru mai multe implanturi dentare.

Citeste si: Cum arată sora Andreei Oprică? Este superbă atunci când îmbracă uniforma militară!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Rezultatul este vizibil, dinții sunt mult mai albi și perfect aliniați, iar vedeta este foarte mulțumită de felul în care arată dantura ei.

Citeste si: Bianca Drăgușanu bătută crunt de Bodi. Detaliile sunt groaznice

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.