Publicul a decis! Cine este ultimul finalist "Survivor România"?

Autor: B.H.
Actualizat: 26 ian 2021, 16:45

Elena și Cezar au intrat în consiliu, acolo unde votul publicului a fost decisiv. Cine este al doilea finalist "Survivor România"?

Marea finală "Survivor România" este foarte aproape, iar după ce Iancu s-a alăturat celorlalți doi finaliști, Lola și Emanuel, un singur loc a mai rămas liber în cursa pentru marele premiu.

Elena și Cezar au intrat în consiliu, iar indiferent de performanțele pe care le-au avut pe traseu, de-a lungul competiției, de această dată, doar votul publicului a contat.

Citeste si: Culita Sterp are o noua iubita? A fost fotografiat in timp ce saruta de zor o bruneta focoasa!

Publicul a decis! Cine este ultimul finalist "Survivor România"?

Elena și Cezar au așteptat cu nerăbdare să afle decizia publicului. Cei doi au trecut prin emoții mari, iar în final, cel care a părăsit competiția a fost Cezar. În clasamentul publicului, Elena a ocupat o poziție superioară, lucru care i-a asigurat un loc în marea finală "Survivor România".

Citeste si: Andra Volos, mesaj despre impacarea cu Bogdan Mocanu: ''Ai rabdare ca Dumnezeu sa...''

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Au fost momente încărcate de emoție, iar imediat după aflarea rezultatului, Elena a izbucnit în lacrimi. 

"În primul rând, eu vreau să vă mulțumesc vouă pentru această ocazie. Eu am zis, la mine e totul sau nimic.(...). Viața e o luptă și la fel ca și în Survivor, așa e și afară. Poți să dai și de oameni buni și de oameni răi. Tu trebuie să îți păstrezi calea, să fii drept și așa o să ajungi acolo unde îți dorești tu, doar prin muncă și prin devotament și niciodată nu o să faci ceva

extraordinar fără sacrificiu.", a spus Cezar după ce a aflat că a fost eliminat din competiție.

Lista completă a celor patru finaliști este compusă din Lola, Emanuel, Iancu și Elena. Ei se vor lupta pentru titlul de "Survivor România" și pentru marele premiu.

Citeste si: Tulburător! Elena Ionescu, drama trăită din cauza tenului! ”Am fost frustrată!” Ce spun specialiștii

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.