"Un fraier"! Cine l-a jignit pe Bogdan Mocanu! E razboi urias

Autor: A.I.

Bogdan Mocanu e in razboi cu doua vloggerite care dezvaluie amanunte despre concurentii de la "Puterea dragostei".

"Un fraier", au spus acestea despre Bogdan Mocanu. Ele sustin ca Mocanu le-ar fi amenintat.

Castigatorul "Puterea dragostei" sezonul 1 este in razboi cu acestea, dupa anumite dezvaluiri facute pe internet.

Bogdan Mocanu a spus totul! Ce planuieste sa faca dupa despartirea de Andra

Bogdan Mocanu i-a spus chiar Andrei ce are de gand sa faca in urmatoarea perioada.

Cei doi s-au intalnit, iar Andra a dezvaluit ca Bogdan Mocanu i-a spus ca vrea sa se concentreze acum pe afaceri.

Despre Bogdan Mocanu se stie ca este designer.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bogdan Mocanu a răbufnit: "S-au mai găsit două terminate care să..."

De când a izbucnit scandalul legat de despărțirea de Andra Voloș, Bogdan Mocanu este în centrul atenției, acesta fiind bombardat cu mesaje pe rețelele de socializare. Ce l-a  deranjat  de această dată?

Bogdan Mocanu a fost ținta criticilor în ultimele zile, având în vedere că au ieșit la iveală detalii despre momentul în care ar fi înșelat-o pe Andra Voloș.

Fostul concurent de la" Puterea Dragostei" a fost abordat de foarte multe persoane în mediul online, iar pe lângă mesajele de încurajare, Bogdan Mocanu a primit și foarte multe critici. 

Pe contul personal de instagram, Bogdan Mocanu a confirmat că suferă de diabet și că de când a izbucnit scandalul în care este implicat, o mulțime de persoane s-au grăbit să îi ofere sfaturi legate de felul în care ar trebui să se îngrijească.

Fostul concurent de la" Puterea Dragostei" nu a mai rezistat și a răbufnit, acesta fiind deranjat de mesajele pe care le-a primit în legătură cu acest subiect sensibil.

"După terminatul ăla s-au mai găsit două terminate care să îmi dea mie sfaturi despre cum să îmi țin în frâu diabetul, iar pentru asta o să fac un vlog ca să vă spun secretul lor pentru o dietă minunată.

De fapt, gata, m-am calmat, aveți dreptate, m-ați bombardat cu mesaje. Aveți dreptate, nu merită să bag în seamă pe toată lumea pentru că ei nu vor fi niciodată ca mine, pentru că e greu. Îmi este milă de voi pentru că voi nu o să aveți niciodată catifeaua, măi nebunelor",  a spus Bogdan Mocanu într-un instastory.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.