Au devastat casa! Livian, calare pe Ramona, in camera rosie. Ce s-a intamplat in casa dragostei

Autor: L.S.
Actualizat: 26 mai 2020, 17:42

Livian s-a harjonit cu Ella si cu Ramona intr-o joaca de pomina in casa dragostei. Imagini nemaivazute

Buna dispozitie a pus stapanire pe concurentii Puterea dragostei si cativa "veseli" s-au pus pe o harjoneala de zile mari. S-au batut cu apa si faina pana cand au devastat casa, iar hainele lor aratau ca salopetele muncitorilor de pe santier.

Ella si Livian s-au incins la joaca, iar Ramona si Berna s-au gandit sa o razbune pe Ella. Intr-o clipita, Marius si Andreea Pirui erau si ei complici, iar distractia a culminat cand toata lumea a inceput sa arunce cu faina si cu apa prin casa.

In toata nebunia unei veselii generale, Livian iese in evidenta! Fostul iubit al Biancai se harjoneste cu Ramona, iar distractia lor arata ca un flirt intre adolescenti. Si cu Ella, Livian a procedat la fel, ca si cand nu ar vrea ca vreuna dintre ele sa se simta neglijata.

In tot acest timp, Bianca a ramas indiferenta, singura, pe o canapea, in timp ce toti ceilalti radeau si se agitau prin casa.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata materialul video:

Citeste si: Berna il critica dur pe Livian, in fata Biancai: "Se foloseste de fete, mincinosul!" Cum a reactionat Bianca

Citeste si: Marius si Andreea Pirui o iau pe urmele lui Gabriel si ale Daianei: "Daca nu ma bagi in seama..."

Citeste si: Bogdan Mocanu are probleme mari cu alcoolul? A vorbit el insusi despre asta!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.