Produse ideale pentru confortul casei tale

Autor: A.I.
Actualizat: 26 ian 2021, 17:30

Fiindca intotdeauna ne dorim mai mult confort in casa, ne concentram mai mult pe locuințele noastre, să le facem mai confortabile și să le completăm cu acele achiziții pe care le-am tot amânat.

De la lucruri banale, cum ar fi perne mai pufoase, până la produse mai importante. Partea bună e că un card de credit se poate ocupa de toate, ca să te bucuri de ele acum și să împarți plata pe mai multe luni. Iată cum să-ți faci șederea acasă mai frumoasă.

Plante

Mediul în care vei lucra, dormi sau pur și simplu petrece timpul are nevoie de trei lucruri: oxigen, o cromatică plăcută și ceva care să te țină ocupat.

Din punctul ăsta de vedere, plantele sunt cele mai bune prietene ale locuinței tale. Poți să folosești plantele mici pentru a înveseli rafturile goale și plantele de podea, cu frunze lungi, pentru a echilibra împărțirea unei camere. În principiu, orice ființă verde va îmbunătăți aerul pe care-l respiri, dar sunt și anumite plante care purifică aerul mai bine, utile în special în apartamente. Orice ai alege, e important să fii atent la nevoile plantelor tale, să le uzi exact cât au nevoie și să le schimbi ghiveciul periodic.
Vei fi mândru de mini-grădina pe care o ții în viață în preajma ta. 

Covoare

Dacă serile te găsesc cel mai des în fața televizorului, bucurându-te de serialele tale preferate, trebuie neapărat să-ți asigur tot confortul în timpul vizionării. O canapea comodă, perne mari și pufoase, pături din material moale, toate sunt elemente evidente. Dar puțini acordă importanță covorului. Un covor bun nu e doar un accesoriu de design.

Îți oferă confort pentru picioare și poate fi chiar un loc de joacă bun pentru cei mici. Dacă ai dubii în privința mărimii, gândește-te că ar trebui să unească elementele dintr-o cameră mare sau să fie puțin acoperit de picioarele canapelei, într-o cameră mai mică.

Scaun ergonomic

Dacă biroul s-a mutat acasă, cel mai probabil, s-a mutat fără scaun. Din păcate, să petreci 6-8 ore pe zi în fața laptopului, așezat pe un taburet de bucătărie, este un adevărat coșmar.

Dacă ți se pare că un scaun ergonomic este un moft, gândește-te la spatele tău. Cu cât stai mai mult în poziții incomode, cu atât mai grave vor fi problemele lombare pe viitor. Citește recenziile celor care au cumpărat deja și alege cel mai comod scaun posibil. S-ar putea să-l preferi chiar și după ce termini treaba, în locul canapelei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sistem audio

Dacă ți se pare că muzica nu se mai face cum se făcea odată, poate că ar trebui să treci de la boxele de laptop la unele adevărate. Un sistem audio de înaltă fidelitate îți va oferi ocazia să descoperi noi valențe ale pieselor actuale sau de pe vremuri. Poate că ideea de te întoarce la viniluri ți se pare prea de tot, dar începe cu un set de boxe active de calitate, neapărat cu o bună conectivitate.

Și folosește-le pentru a asculta muzică online, dar cu ceva mai multă profunzime. Cu accesoriile potrivite, le poți conecta și la televizor pentru a-ți îmbunătăți experiența de cinema acasă.

Casele noastre merită ce-i mai bun, pentru că sunt locurile în care ne regăsim energia și care ne protejează mereu. Acum e momentul să le îmbunătățim așa cum ne-am dorit. Cu un card precum CardAvantaj, cumperi tot ce ai nevoie în prezent pentru confortul casei tale și plătești relaxat, în rate fără dobândă*.

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.