Telefoane de top pentru apeluri video

Author: A.I.
Actualizat: 26 ian 2021, 17:50

Video conferințele sunt un mod excelent de a te conecta la distanță cu prietenii sau rudele. Orice model de smartphone de pe piață poate să facă apeluri video și se descurcă binișor la acest capitol.

Dar există și variante de top, care au camere frontale mai bune, ecrane mai mari și microfoane mai receptive. Dacă vrei să petreci mai mult timp cu cei dragi în apeluri video, iată câteva modele mai potrivite pentru așa ceva. Trebuie să știi că poți cumpăra în continuare aceste telefoane în rate, chiar dacă unele se află pe piață de ceva vreme.

Google Pixel 4 XL

Creatorii platformei Android și-au pus toată priceperea în crearea telefonului flagship pentru companie. Asta înseamnă că și specificațiile care ne interesează pe noi sunt foarte bine cotate. Pixel 4 XL vine cu o cameră frontală de 8 megapixeli și un procesor Qualcomm Snapdragon 855, care se mișcă foarte bine și te ajută să eviți situațiile jenante în care ecranul se blochează și ai impresia că transmiți un mesaj, dar nu te aude nimeni. În plus, ecranul P-OLED de 6,3 inch e suficient de încăpător ca să ții ecranul la distanță de ochi și oferă transmisii audio-video la calitate foarte bună.

iPhone 7 +

De ce nu iPhone 11 Pro? Pentru că e mai scump, simplu. Și regula de aur la produsele Apple este că, la fiecare lansare nouă, un produs mai vechi dar foarte bun își scade prețul. 7+ e pe piață din 2016. Dar asta nu-i reduce cu nimic meritele. Cei 7 megapixeli ai camerei frontale sunt mai mult decât generoși. Rezoluția display-ului era, încă de pe atunci, una mult mai bună decât la concurență. Iar bateria nu s-a îmbunătățit dramatic de atunci. Sigur, dacă poți să optezi pentru ultimul model, n-ai motive să nu o faci. Dar și iPhone 7+ rămâne o variantă de top, chiar și după 3-4 ani de existență.

Samsung Galaxy S10

Dar dacă vrei să te bucuri de tehnologie bună și să simți că ești în pas cu lumea, fără să-ți forțezi bugetul, Samsung are un răspuns: S10. Ecranul AMOLED de 6,1 inch și camera frontală de 10 megapixeli sunt motive suficiente să-l alegi pentru apeluri video la calitate impecabilă. Dacă mai adaugi bateria mult îmbunătățită și sistemul audio cu sunet puternic și clar, prețul pare chiar ridicol de mic. Pentru că poți găsi un model cu memorie bună la sub 2800 de lei.

Huawei Nova 5T

A zis cineva afacere bună? E cazul să intre în scenă Huawei. Producătorul chinez ne-a surprins de-a lungul timpului relativ scurt de activitate cu performanțe incredibile la prețuri reduse. Dar acum, pare că ne-au pregătit un telefon dedicat special exercițiului de față. Nova 5T bifează cu brio toate capitolele de care am pomenit. Cameră frontală? 32 megapixeli! 32, nu glumim! Ecranul? Peste 6 inch. Bateria? 3750 mAh. Procesorul? Același de pe Mate 20 Pro și P30 Pro. E adevărat că poate nu se va simți atât de bine în mână ca un model ultra-premium, dar nici nu ai nevoie de așa ceva când stai de vorbă cu prietenii.

Un telefon bun pentru apeluri video se va simți de la prima conferință. Se mișcă repede, îți oferă o imagine clară și îți transmite vocea limpede. Nu e greu să găsești aceste specificații într-un model și nu trebuie neapărat să optezi pentru unul dintre numele de mai sus. Important este să alegi bine de la început. Iar aici, CardAvantaj îți este de ajutor. Plătește telefonul în rate și bucură-te imediat de cel mai potrivit model.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.