Andreea Balan, dezvaluire soc despre George Burcea: ce a facut la inceputul relatiei lor, dupa ce l-a vazut pentru prima oara

Autor: B.M.
Andreea Balan si George Burcea

Andreea Balan a declarat ce a simtit cand l-a vazut pentru prima data pe George Burcea.

Andreea Balan si George Burcea se afla in centrul unui scandal urias. Cei doi sunt in plin proces de divort iar separarea nu este una usoara, acuzatii dure fiind lansate din ambele parti. Tot scandalul a inceput dupa ce actorul a fost testat pozitiv pentru consum de cocaina la un control de rutina al Politiei.

Artista a dat complet uitarii sentimentele pe care le-a avut pentru George Burcea.

Intr-un interviu acordat chiar la inceputul relatiei cu el, Andreea Balan marturisea chiar ca a simtit ca este vorba despre dragoste la prima vedere atunci cand l-a cunoscut personal pe George Burcea.

Cum s-a indragostit Andreea Balan de George Burcea

Inainte de a fi cu George Burcea, Andreea Balan avea o relatie de cateva luni la distanta cu un tanar din Statele Unite, pe nume Michael.

Artista a marturisit ca a fost atrasa din primul moment de George Burcea, principalul lui atu fiind aspectul fizic.

Andreea Balan a declarat ca, in momentul in care l-a vazut pe George Burcea la filmarile videoclipului ei, a stiut ca va fi cu el si se va desparti de Michael. Cantareata a caracterizat relatia cu acesta ca fiind una de sacrificiu.

"Eu l-am ales pe el, pentru că îmi doream un bărbat frumuşel, brunet, înalt – e foarte înalt, are 1,93 cm – şi mi-au plăcut pozele.

Apoi ne-am întâlnit la videoclip. Aveam pe cineva, dar ştiam că o să mă despart. Adică, aveam o relaţie la distanţă şi ştiam că n-o să meargă. Şi ştiam că, după o relaţie de mulţi ani, urmează clar o relaţie de sacrificiu şi ştiam că relaţia aia la distanţă e doar o relaţie pansament, doar ca să mă vindec şi ştiam că după acea relaţie vine apoi persoana potrivită pentru mine.
Şi ne-am întâlnit la videoclip şi mi-am şi zis în gând: „Hm, ce băiat! Mă despart de celălalt şi o să fiu cu George", a declarat Andreea Bălan.

Citeste si: Scandalul anului in lumea mondena! Se impaca Andreea Balan cu Keo? George Burcea a rupt tacerea

Andreea Balan si George Burcea, divort cu scandal

Andreea Balan si George Burcea se afla in plin proces de divort, iar despartirea nu a fost una usoara. Acuzatii dure au venit din ambele parti.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Nu ai cum să salvezi sau să lupți pentru cineva care nu vrea să mai fie acolo și vrea altceva. Sau cineva care este într-o zonă cu niște traume și nu vrea să fie ajutat. George nu și-a dorit acest lucru, prin urmare despărțirea a fost inevitabilă. Nu am mai avut ce să salvez.. El a vrut să aibă altă viață. În viața în care era cu noi nu se mai regăsea și se simțea nefericit", a mărturisit Andreea Bălan.

George Burcea o acuza pe Andreea Balan de inscenare

De cealalta parte, George Burcea o acuza pe Andreea Balan ca ea a fost cea care i-a inscenat episodul in care a fost prins de politie si depistat pozitiv pentru consum de cocaina.

"- Politia Ilfov nu “m-a filat mult timp”…asa cum au scris “genialele” ziare sau cum IPJ a dat comunicat (cred), ci au fost informati de Andreea. Spun asta pentru cã eram de fatã când s-a întâmplat acest lucru. Tot acolo eram cand mi s-a cerut politicos sa eliberez “platoul de filmare”. Andreea stia ca eu am consumat substante. De unde? Si-a insusit telefonul meu de multe ori când eram în lumea viselor, apoi a inceput sa intrebe in dreapta si-n stanga.”, scria George Burcea la începutul lunii martie.

Citeste si: Reacția lui George Burcea după ce Andreea Bălan a spus că vrea un tată exemplar pentru fetițele ei: "Vrei un..."

Andreea Balan plange dupa George Burcea in noul videoclip?

Andreea Balan a lansat un nou videoclip in data de 25 mai. Piesa se numeste "Am crezut in basme", are un mesaj desprins parca din viata ei din ultimele luni iar in clip joaca si un barbat care pare a-l interpreta pe George Burcea.

Citeste si: Andreea Bălan nu l-a iertat pe George Burcea! A spus adevărul! Ce s-a întâmplat între ei VIDEO

Versurile melodiei sunt sugestive si descriu perfect situatia in care se afla in prezent artista.

"Eu am crezut în basme/ Cu final fericit/ Până am văzut că-n fiecare castel/ E un Făt-Frumos ce a mințit. Am crezut în povestea/ Cu destin împlinit/ Până am văzut că și destinul e un drum cam abrupt/ Dar eu nu l-am ocolit. Și căutam povești nescrise să-mi țină de cald/ Să fug de lumea asta, plină de fard. Cu sentimente ascunse în telefon/ Care iubește doar când apeși pe on", sunt cateva dintre versurile noii melodii lansate de Andreea Balan.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.