S-a dezlantuit iadul! Razboi deschis intre Pirui si Ella: "Esti o... si o mincinoasa! Tu nu te-ai dus nici sa-ti vezi mama!"

Autor: L.S.
Actualizat: 27 mai 2020, 17:12

Andreea Pirui a pus tunurile pe Ella, dupa ce Ella s-a amestecat intre Gabriel si Daiana. S-a dezlantuit iadul la Puterea dragostei!

Andreea Pirui nu a mai suportat comportamentul Ellei. Dupa ce Ella a spus lucruri despre Daiana si a adus in discutie o intamplare veche cand Jador a pupat-o pe Andreea Pirui, aceasta din urma nu a mai tinut cont de nimic si s-a dezlantuit.

"Si eu pot sa spun lucruri de tine!", a spus Andreea Pirui catre Ella.

Totul a pornit de la faptul ca Ella a fost cea care i-a spus lui Gabriel ca Daiana a vorbit cu Fernando.

Andreea Pirui gaseste inacceptabil gestul Ellei, desi Ella se jura ca e vorba doar despre o gluma si nimic rautacios.

Pirui, dezvaluiri incendiare despre Ella

" Zici de Daiana ca vorbeste cu fostul iubit? Nu-mi pare rau de absolut nimic din ce o sa ii spun acum Ellei!", a spus Andreea Pirui, asumandu-si ce avea sa urmeze.

"Ti-ai zis Mocanu si Jador, in fata, ca erai in bichini... stii! A spus Jador de ce nu te vrea! Eu zic ce a zis el, nu te atac! Tu vrei sa pari ceea ce nu esti! Diferenta dintre noi doua e ca eu imi respect mama si nu m-am jurat in viata mea fals! Daca tu te juri fals e problema ta. Eu nu ma duc sa-mi vad mama o data la opt luni.

Stau cu ea, cand am ocazia, ma duc de la mii de kilometri sa o vad. Tu nu te-ai dus sa-ti vezi mama opt luni, Ella. Eu tind sa cred ca te juri si fals pe ea!", a spus Andreea Pirui.

"Andreea, o sa te pedepseasca Dumnezeu pentru asta! Doame, fa Tu dreptate!", i-a raspuns Ella.

"Uite, chiar acuma o face! Iti dau peste nas!", a spus Pirui

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Sa nu te legi tu de familia mea!", a urlat Ella.

"Mori de ciuda ca spun ca nu te-ai dus sa-ti vezi mama? Tu mi-ai spus, cu gura ta! Esti o... si o mincineasa! Lasa-ne ca nu ma duci tu pe mine cu zaharelu'", a reactionat Pirui, extrem de nervoasa.

Cele doua si-au spus vorbe grele si Mocanu a avut o interventie telefonica in disputa dintre ele.

Nici Ella nu s-a lasat mai prejos si a adus in discutie intamplari mai vechi dintre Andreea Pirui si Jador.

Iata materialul video incendiar:

Citeste si: Gabriel cu Ella? Andreea Pirui a explodat: "Sa vada lumea ca e un om rau! Cum poti sa fii atat de rea?"

Citeste si: Unde este Daiana? Gabriel a folosit-o: a fost cu ea doar pentru emisiune? Ella a provocat dezastrul

Citeste si: Bomba: Daiana a vorbit cu Fernando! Si Ella a vorbit cu Fernando! Gabriel e in pragul exploziei: "De ce ai vorbit tu cu ala?"

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.