Socant! Livian, cel mai dur atac la Bianca: "Le zic motivul pentru care ne-am despartit si iti stric imagiea intr-o secunda!"

Autor: L.S.
Actualizat: 27 mai 2020, 17:54

Livian a fost mai dur ca niciodata la adresa Biancai, fosta lui iubita! Cei doi sunt in razboi!

Livian este mai suparat ca niciodata pe Bianca si i-a adresat vorbe mai grele ca niciodata! Cei doi fosti iubiti sunt in razboi si nimic nu ii poate face sa se mai impace!

Totul a pornit de la banuiala lui Livian ca Bianca ar vorbi cu cineva si i-ar ascunde lui lucruri. Neincrederea si dezamaginile din trecut au produs o mare ruptura intre cei doi, care se pare ca nu mai pot fi nici macar prieteni.

Bianca s-a suparat pe Livian cand el a invinuit-o ca i-ar ascunde lui lucruri si i-a reprosat ca intentioneaza sa ii strice ei imaginea. Livian s-a enervat si el si a spus ca daca ar fi vrut sa ii strice imaginea, ar fi spus care este motivul despartirii lor si ar fi rezolvat totul.

De aici lucrurile au luat intorsaturi neasteptate, iar Livian si Bianca si-au spus lucruri nemaiauzite.

Citeste si: Bianca tuna si fulgera la Livian: "Nu e treaba ta! Ai venit prea tarziu!" Ce a scos-o pe Bianca din sarite

Citeste si: Au devastat casa! Livian, calare pe Ramona, in camera rosie. Ce s-a intamplat in casa dragostei

Citeste si: Berna il critica dur pe Livian, in fata Biancai: "Se foloseste de fete, mincinosul!" Cum a reactionat Bianca

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata materialul video cu cei doi fosti iubiti:

Este mai clar ca niciodata ca cei doi nu mai pot fi impreuna, chiar daca probabil mai au sentimente unul pentru celalalt.

Citeste si: Bomba: Daiana a vorbit cu Fernando! Si Ella a vorbit cu Fernando! Gabriel e in pragul exploziei: "De ce ai vorbit tu cu ala?"

Citeste si: Unde este Daiana? Gabriel a folosit-o: a fost cu ea doar pentru emisiune? Ella a provocat dezastrul

Citeste si: Gabriel cu Ella? Andreea Pirui a explodat: "Sa vada lumea ca e un om rau! Cum poti sa fii atat de rea?"

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.