Finala Survivor Romania: cum se va alege castigatorul Survivor

Autor: B.M.
Dan Cruceru, prezentatorul Survivor Romania

Marea finala Survivor Romania, care va da castigatorul competitiei, are loc sambata, de la ora 20:00, pe Kanal D.

Dupa 5 luni de competitie intensa, Survivor Romania isi va alege castigatorul in marea finala care va avea loc sambata, de la ora 20:00, pe Kanal D. Concurentii au infruntat conditiile dure ale salbaticiei si au trait intocmai ca niste naufragiati pe o insula pustie.

Si-au construit singuri adapost, s-au hranit cu ce le-a oferit natura si au incercat sa gaseasca cele mai bune strategii pentru a se impune in grup.

Dintre toti, doar patru au ajuns in marea finala Survivor Romania.

Citeste si: Marele premiu Survivor Romania. Castigatorul pleaca acasa cu o suma considerabila

Finala Survivor Romania: cine sunt cei patru finalisti

Patru finalisti se lupta in marea finala Survivor Romania pentru marele premiu.

Finala Survivor Romania: Lola

Lola este unul dintre concurentii care au ajuns finalisti Survivor Romania. Lola este o tanara de 32 de ani din Chisinau care locuieste de 12 ani in Bucuresti. Este antrenor personal de fitness, agent de vanzari pentru asigurari de viata si MC, pentru ca muzica este ceva fara de care nu poate trai.

Citeste si: EXCLUSIV Iubitul Lolei, mesaj emotionat pentru aceasta inainte de Marea Finala ''Survivor Romania: ''Ma bucur mult pentru...''

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Finala Survivor Romania: Elena Ionescu

Elena Ionescu a ajuns printre finalisti la Survivor Romania. Artista a intrat in lumina reflectoarelor de la o varsta frageda; avea doar sase ani cand a pasit prima data pe o scena, a participat la numeroase concursuri nationale si internationale. Este licentiata in Jurnalism si a absolvit Scoala Populara de Arta, Sectia Canto si Teatru. In 2006 devenea, pentru zece ani, vocea formatiei Mandinga.

Citeste si: EXCLUSIV Primele declaratii ale parintilor Elenei Ionescu inainte de Marea Finala ''Survivor Romania'':'' Sa intelegem ca prin iubire...''

Finala Survivor Romania: Emanuel Neagu

Emanuel Neagu este al treilea din lista de finalisti Survivor Romania. Emanuel Neagu are 23 de ani si este dansator profesionist. Este originar din Cocorastii Colt, judetul Prahova, dar locuieste in Bucuresti.

A incercat toate sporturile, insa marea lui pasiune a fost dansul, care i-a devenit si profesie.

Citeste si: Mama lui Emanuel, mesaj incredibil pentru acesta inainte de Marea Finala ''Survivor Romania'': ''As vrea sa pot transmite tuturor mamicilor...''

Finala Survivor Romania: Iancu Sterp

Iancu Sterp, fost concurent la Puterea Dragostei, este fratele celebrului Culita Sterp.

Citeste si: Mama lui Iancu Sterp, declarație șoc! Ce va face cu banii dacă Iancu Sterp va câștiga Survivor România! EXCLUSIV

Finala Survivor Romania: care este marele premiu de la Survivor Romania

Castigatorul din finala Survivor Romania va pleca acasa cu trofeul Survivor, dar si cu marele premiu in valoare de 250.000 de lei. Telespectatorii vor decide, prin vot, in direct, cine merita sa castige aceasta competitie, cine este concurentul care a cucerit inima celor de acasa si a dovedit, in cele patru luni de incercari, ca este demn de titlul de "Survivor Romania".

Nu pierdeti sambata, 30 mai, incepand cu ora 20:00, Marea Finala „Survivor Romania”, la Kanal D.

Finala Survivor Romania: cum poti urmari live online

Marea finala Survivor Romania va putea fi urmarita live, incepand cu ora 20:00 si online, accesand live stream-ul oficial: https://www.kanald.ro/live.html. Daca doresti sa revezi cele mai tari momente din emisiune o poti face pe canalul oficial de YouTube.

Dupa marea finala Survivor Romania nu rata FanArena, o editie speciala, de colectie, care le va oferi telespectatorilor emotii uriase si marturii la cald ale invingatorului si ale finalistilor. Cosmin Cernat va da startul FanArena imediat dupa marea finala Survivor Romania, incepand cu ora 00:00.