Bianca e distrusa! Ce si-au spus Livian si Ramona la intrarea in Gala? "Nu pot sa ma abtin! Am sentimente pentru ea!"

Autor: L.S.
Actualizat: 31 mai 2020, 16:57

Situatie fara precedent la Puterea dragostei: Bianca a parasit Gala cand a vazut imaginile cu Livian si Ramona. Ce a spus Livian despre despartirea lor?

Situatie fara precedent in Gala Puterea dragostei! Bianca a parasit platoul cand au inceput sa se difuzeze imaginile cu Livian si Ramona!

Andreea Mantea a ramas consternata de reactia concurentei si a avertizat ca asa ceva nu poate sa creeze precedent si nu va permite nimanui sa plece din Gala! Prezentatoarea emisiunii i-a cerut lui Livian explicatii despre ce s-a petrecut, in dorinta de a intelege de ce Bianca nu poate sa asiste la materialul in care se arata joaca dintre Livian si Ramona din ultima saptamana.

Bianca sustine ca se simte torturata si nu poate suporta sa ii vada pe cei doi impreuna!

Livian a dat cartile pe fata si a spus tot:

"Am pus punct acum cateva luni! Din cauza sentimentelor pe care le am pentru ea, iara ne apropiam, dar i-am spus mereu ca nu vreau sa mai fiu cu ea.

Ne invartim in cerc. Ea imi spune ca nu mai vrea, apoi ea vine sa-mi spuna ca ma iubeste! Vina mea e ca am sentimente pentru ea si nu am taria necesara sa nu o mai bag in seama! Dar eu am pus punct acum cateva luni! Amandoi suntem vinovati, dar eu nu ma joc cu ea! Dupa toate iesirile de zilele trecute, tot vorbesc cu ea, ca nu am taria necesara sa nu o mai bag in seama.
Eu ma simteam bine cand ma jucam cu fetele si ma gandeam ca o fac si pe Bianca sa inteleaga ca e gata!",
a spus Livian.

Berna sustine ca Bianca nu stie imaginile care s-au difuzat si ca o intelege pe Bianca, desi ar trebui sa vada adevarul!

"Ea alege sa traiasca in minciuna!", a spus Andreea Mantea despre Bianca.

Prezentatoarea emisiunii Puterea dragostei a cerut regiei sa difuzeze in continuare materialul cu Livian si Ramona, in absenta Biancai, iar ce a urmat a socat pe toata lumea. Anumite voci au spus ca e mai bine ca Bianca nu este prezenta!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata materialul la finalul caruia se dezvaluie ce este cu adevarat intre Livian si Ramona!

"Am simtit acelasi sentiment!", a spus Ramona!

"Foarte frumos te-ai imbracat!", i-a raspuns Livian.

Citeste si: Livian, intre Bianca si Ramona? "Care e limita la voi? Sa va pupati sau ce?"

Citeste si: Socant! Livian, cel mai dur atac la Bianca: "Le zic motivul pentru care ne-am despartit si iti stric imagiea intr-o secunda!"

Citeste si: Livian a dansat la sentiment cu o pretendenta. Reactia neasteptata a Biancai

 

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.