Daiana, aparitie neasteptata alaturi de Renat, noul concurent de la "Puterea dragostei"! Iata cum au fost surprinsi cei doi! Cum va reactiona oare iubitul ei, Gabriel?

Autor: D.I.
Actualizat: 01 iun 2020, 19:19
video Foto(7)

Daiana este una dintre cele mai echilibrate concurente de la "Puterea dragostei".

Daiana a intrat in casa "Puterea dragostei" extrem de hotarata sa il cucereasca pe Philip, in ciuda faptului ca a aflat ca acesta are o relatie cu Ligi.

Daiana si Philip au dansat împreună pe o cunoscută piesă a lui Adele, "Someone Like You". La scurt timp de la intrarea in casa "Puterea dragostei", Daiana a marturisit ca l-a cunoscut pe Philip in afara emisiunii insa nu s-a concretizat nimic si atunci a decis sa vina sa il cucereasca aici.

Daiana a recunoscut de asemenea ca a avut o relatie in afara emisiunii si cu Fernando, care si-a facut aparitia in casa la scurta vreme dupa intrarea ei, dar care intre timp a fost eliminat din casa.

Tanara le-a atras atentia concurentilor inca de cand a intrat in casa, cu formele ei voluptoase. Daiana nu s-a sfiit sa le arate sustinatorilor ei cum arata inainte de a recurge la interventiile estetice.

Mai mult decat atat, Daiana a lasat inhibitii deoparte si a publicat pe contul ei de socializare o imagine incendiara, in care apare intr-un costum de baie, extrem de sexy.
Daiana a constientizat ca nu va putea avea niciodata o relatie cu Philip, astfel ca s-a reorientat catre alti baieti din casa "Puterea dragostei".

Bruneta a inceput sa se apropie de Gabriel, pe care si-a dorit sa-l cunoasca mai bine.

Treptat, cei doi au ajuns sa se indragosteasca si mai mult decat atat au decis sa formeze un cuplu.
Recent, Daiana a recurs la o noua interventie estetica inedita, pentru a arata din ce in ce mai bine si pentru a-si impresiona iubitul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Jador a explodat! Motivul pentru care s-a despartit de Ella: ''Daca ma iubeai, nu te pupai cu Iancu''

Citeste si: Andreea Mantea a dezvaluit totul: Livian si Ramona au recunoscut ce e intre ei: "Sunt bun la pat!"

De curand, Daiana a repostat o imagine inedita, realizata in casa "Puterea dragostei", in care apare destul de apropiata de Renat, recent intrat in emisiune.

Cel care a publicat primul imaginea a fost carimaticul tanar, care se afla inca in perioada in care isi doreste sa le cunoasca pe fetele din casa pentru a reusi sa isi construiasca pereri despre fiecare in parte.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.