Scene socante la "Puterea Dragostei"! Daiana a bătut-o cumplit pe Ella

Autor: A.I.
Puterea Dragostei Daiana a batut-o pe Ella

Scena socante la Puterea Dragostei! Daiana ar fi bătut-o cumplit pe Ella. De unde a pornit conflictul? Dezvăluiri incendiare din emisiune

Daiana de la Puterea Dragostei i-a spus verde în față Ellei că nu o suportă, însă nimeni nu s-ar fi gândit că totul ar merge atât de departe. Se pare că după câteva zile în care Daiana nu a participat la emisiune din cauza suferinței provocate de Gabi, s-a întors și mai plină de furie.

Motivul pentre care Daiana şi Ella s-au luat la bătaie nu este foarte bine cunoscut.

Se pare că Daiana ar fi avut o problemă cu Ella de mult timp. Aceasta i-ar fi spus în față că nu o suportă, iar după ce a lipsit câteva zile de la filmări din cauza suferinței provocate de concurentul Gabi, ea a mers și a atacat-o direct pe Ella.

Daiana de la Puterea Dragostei, supărată că a fost batjocorită de Ella 

Daiana de la Puterea Dragostei ar fi fost batjocorită de Ella și Berna, motiv pentru care plănuise încă de cu o seară înainte de a intra în emisiune să o bată pe Ella

și pe Berna.

Andreea Pirui și Ligi ar fi știut de planul Ellei și chiar au pus paie pe foc.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ca și cum nu totul ar fi ea ajuns, după ce Daiana a bătut-o pe Ella în emisiune, i-a promis o nouă rundă la hotel. Ella ar fi încercat să se apere și a încercat să arunce cu un ghiveci în Daiana, însă nu a mimerit-o.

"Are și vânătaie pe cap"

„Am înțeles că are și vânătaie pe cap sau ceva de genul.

Daiana a lipsit câtea zile din emisiune, nu a vrut să intre, cu Gabi, că ea suferă și așa mai departe. Ce a făzut ea zilele astea? S-a uitat la emisiunile din urmă. Toate episoadele de acum 2-3 săptămâni și a ajuns la concluzia că nu i se pare normal comportamentul Ellei și al Bernei”, au spus vlogerițele Reea și Tina.

„Au băgat-o pe Daiana la înaintare să se bucure de amândouă.

Ele două deja știau. A și spus: mâine în emisiune le bat rău. Din câte am înțeles a lovit-o foarte tare la picior, a aruncat cu o vază în ea, a scuipat-o și a tras-o de păr pe Ella”, au mai spus cele două fete apropiate concurenților din casa Puterea Dragostei.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.