5 motive pentru care să cumperi eclere online de la Chocolat

Author: A.I.
Actualizat: 26 ian 2021, 23:50
Chocolat livreaza eclerele chiar la tine acasa!

Eclerul… prăjitura copilăriei noastre. Cu siguranță era prăjitura pe care o consumai cel mai des când erai copil, deoarece era printre puținele disponibile în cofetării. Era și foarte ușor de preparat acasă și nu lipsea de la aniversări în special. Astăzi, eclerele nu mai sunt atât de apreciate, în mare parte din cauza faptului ca gustul nu mai este cel de odinioară. Însă, cei care au încercat până acum eclere deosebite, de la cofetării care utilizează ingrediente naturale și rețete inedite, s-au declarat îndrăgostiți de acest preparat. Vrem să te convingem și pe tine cât de bune sunt eclere, așa că îți vom prezenta cinci motive pentru care să comanzi eclere online de la Chocolat! 

1. Arome inedite: în țara noastră, doar de câțiva ani au apărut eclerele și cu alte umpluturi și glazuri decât cele clasice de ciocolata, vanilie, frișcă și ness. Acestea din urmă sunt de cele mai multe ori prea dulci sau prea uscate, determinând multă lume să considere eclerul o prăjitură nu tocmai reușită. În realitate, un elcer preparat într-o cofetărie cu tradiție, reușește să cucerească inimile multor oameni. În plus, cum ar fi dacă ți-am spune că la Chocolat, vei descoperi eclere cu arome inedite? Sortimentele disponibile sunt: Infinit Vanille Bourbon, Chocolat Grand Cru, Pistache, Caramel Beurre Salé, Mango Passion, Nutella, Crème de Café. După cum poți observa, printre sortimente se regăsesc și cele clasice, dar reinterpretate, care cu siguranță îți vor fi pe plac. 

2. Eclerele sunt preparate din ingrediente naturale, de cea mai bună calitate. De câte ori nu ai cumpărat elcere și ți-ai dat seama că gustul sau consistența nu sunt deloc pe placul tău? Trebuie să știi că ingredientele fac diferența. O frișcă la cutie sau la tub nu se va compara niciodată cu o frișcă artizanală, preparată de la zero în laboratul unei cofetării. Ciocolata de menaj nu poate înlocui ciocolata adevărată și acest lucru se simte în gust și consistență. Să nu uităm și de făină: un elcer preparat din făină de cea mai bună calitate și nu din premix, va fi mult mai gustos. Iar lista de exemple poate continua! 

3. Livrare eclere rapidă: nu mai trebuie să cauți cofetăria perfectă, deoarece vine ea la tine. Știm că mai ales în perioada aceasta, vrei să eviți drumurile inutile. Așa că poți profita la maxim de comenzi online și de serviciul de livrare rapidă oferit de Chocolat. Comandă eclerele dorite și le vei primi în maxim două ore de la plasarea comenzii. Există și posibilitatea de a programare o livrare, astfel incât să te bucuri de ele proaspete oricând îți dorești. 

4. Condiții de igienă maximă: știm că poate în perioada această, ai unele rețineri în a comanda prăjituri și alte preparate, deoarece te gândești dacă există riscul de infectare cu noul Coronavirus. Însă, nu trebuie să îți faci griji! Regulile de igienă sunt respectate în cel mai mic detaliu și nu doar în această perioadă. Așa că poți comanda în siguranță și te poți bucura de cele mai bune eclere oricând dorești. 

5. Prețuri excelente: te-ai aștepta ca prețurile să fie mai mari având în vedere ingredientele folosite și rețetele tradiționale? Nu este deloc așa! Acum poți bucura de eclerele dorite la prețuri foarte bune! 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.