Horocop vara 2020. Se anunta schimbari majore pentru mai multe zodii

Autor: L.S.
Actualizat: 10 iun 2020, 08:36

Horoscopul pentru aceasta vara iti arata ce ti-au rezervat astrele, in functie de zodie. Se anunta schimbari majore, pe plan amoros, dar si pe plan financiar.

Horocop vara 2020. Rac (22 iunie – 21 iulie)

Nu veți călca pe bani în această vară, dar pe plan sentimental lucrurile vor sta pe roze. Dacă ai o relație serioasă, cel mai probabil, această perioadă te va surprinde cu o cerere în căsătorie. Predomină romantismul, care nu va dispărea prea devreme. Ia-ți timp să te relaxezi în aceste trei luni, căci va urma un hop în cariera ta!

Horocop vara 2020. Leu (22 iulie – 22 august)

Te așteaptă doar lucruri bune în viitorul apropiat. Relațiile care până acum au fost tensionate vor intra pe un făgaș normal, iar problemele mai vechi se vor rezolva de la sine. Oamenii din jurul tău sunt primitori și dornici de împăcare. Dacă încă ești singur/singură, vara aceasta va veni cu surprize!

Citeste si: Horoscop. Cea mai norocoasă zodie în 2020

Citeste si: Horoscop Complet 2020 – Incep 12 ani buni pentru cateva zodii

Horocop vara 2020. Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Dacă lipsa de încredere de sine reprezenta o problemă până acum, în această vară lucrurile se vor schimba. În ceea ce îi privește pe cei care fac parte dintr-un cuplu, sezonul acesta vine cu planuri serioase și decizii luate în doi.

Stai liniștit, veștile bune nu vor întârzia să apară! Dacă până acum aveai un țel pe care îl considerai de neatins, o sumă de bani pe care o vei primi pe neașteptate te va face să îți schimbi radical părerea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horocop vara 2020. Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

În vara lui 2020 nimic bun nu vine fără muncă grea! Dacă într-adevăr îți dorești ceva cu ardoare trebuie să lupți. O palmă te va trezi la realitate. Nici relațiile cu partenerul nu vor fi înfloritoare, ci veți avea certuri din cauza stilului tău nehotărât. Revizuiește-ți atitudinea înainte de a-ți strica vacanța!

Horocop vara 2020. Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Din păcate, vara tu nu va fi nici liniștită, nici frumoasă. Problemele tale vor fi în special pe plan sentimental, dar reuşitele din alte planuri vor umple unele goluri. Nu mai sta pe gânduri dacă ești într-o relație toxică de multă vreme. Pune punct! Ai dreptul să fii iubit/iubită așa cum meriți, indiferent de vârstă.

Horocop vara 2020. Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Multă distracție și oportunități amoroase la orizont! Dacă ești singură sau nu, acum vei avea posibilitatea să-ți găsești adevărata jumătate, care îți va aduce fericirea după care tânjeai de atâta amar de vreme. Te vei simți mai liberă, mai sigură pe tine, emani optimism, iar acest lucru atrage bărbaţii din jurul tău.

citeste continuarea pe playtech.ro

Citeste si: Horoscop complet iunie 2020. Influența astrelor: lună de aur pentru 3 zodii

Citeste si: Horoscop Dragoste vara 2020. Iubirea isi face loc in viata mai multor nativi