Livian si Bianca sunt din nou impreuna! Avem dovada! Uite cum au fost surprinsi

Autor: L.S.
Actualizat: 10 iun 2020, 10:36

Livian si Bianca sunt din nou impreuna, spre marea bucure a fanilor Puterea dragostei. Iata cum au fost surprinsi cei doi.

Livian si Bianca, cel mai controversat cuplu de la P uterea dragostei pare sa treaca prin schimbari majore!

Despartirea celor doi a intristat o multime e fani ai emisiunii, insa toata lumea a ramas cu speranta ca cei doi isi vor asculta inimile si se vor impaca.

Adevarul este ca cei doi au avut mereu sentimente puternice unul pentru celalalt si Livian a recunoscut in repetate randuri ca o iubeste pe Binca, iar acest lucru il face sa ii fie greu sa stea departe de ea, chiar daca el a decis ca intre

ei nu mai poate fi nimic.

De-a lungul timpului de cand cei doi s-au despartit, Livian  i-a fost alaturi Biancai in momentele grele si i-a spus ca o va sustine si o va ajuta oricand, fara sa insemne ca sunt din nou impreuna. El chiar i-a spus insistent concurentei sa nu isi mai faca sperante pentru ca el este hotarat sa ii ramana cel mult prieten.

Bianca nu a renuntat nicio clipa la lupta pentru inima celui pe care il iubeste, chiar daca asta a insemnat sa sufere mult si sa se gaseasca adesea in ipostaze neplacute.

Citeste si: Bianca, scoasa pe brate de Livian din platou, dupa ce el a spus ce simte pentru Ramona. Ce explicatii i-a dat Livian Biancai

Cum au fost surprinsi Livian si Bianca

Dar iata ca lucrurile se mai schimba! Dupa ce una dintre fetele din casa dragostei i-a dat de gol ca isi petrec destul de mult timp impreuna in afata emisiunii, recent, Livian si Bianca au postat acelasi filmulet pe o retea de socializare, semn ca vor sa se stie ca sunt impreuna.

Fanii au fost in extaz cand au vazut ca cei doi concurenti favoriti de la Puterea dragostei sunt si apropiati, iar Livian nu se fereste sa o arate.

In cabina de machiaj, Bianca este urmarita cu interes de Livian, ca in vremurile bune si, in timp ce ea se machiaza el isi ia pranzul si o filmeaza pe frumoasa bruneta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Mi-e pofta de asta (mancarea) sau mie-e pofta de asta? O sa musc din asta (mancarea) sau din asta? Voi ce credeti?", spune Livian intr-un Insta Story, acelasi publicat si de Bianca.

Dupa momentul de tachinare, fanii s-au bucurat sa vada ca Livian se apropie de Bianca si mimeaza ca o musca, intr-un gest dragastos pe care il fac adesea cei indragostiti.

Citeste si: Bianca de la "Puterea Dragostei": "Niciodată să nu îți ceri scuze pentru..." A ajuns la capătul puterilor?

Citeste si: A pierdut Bianca lupta pentru Livian? Ramona: "Unde tintesc eu si nimeresc!"

Citeste si: Bianca e in pragul disperarii! Andreea Mantea a iesit din platou si a mers in culise. Incredibil, cine ii e alaturi concurentei

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.