Ce se intampla cu vloggerul Colo: decizia luata de judecatori dupa ce a fost arestat

Autor: B.M.
Actualizat: 10 iun 2020, 16:13

Vloggerul Colo a fost dus azi in fata judecatorilor pentru a se stabili ce pedeapsa va primi pentru afirmatiile facute in mediul online.

Colo, pe numele sau real Alexandru Balan, a fost retinut in cursul zilei de marti pentru 24 de ore dupa ce a fost audiat de politisti. Acesta a ajuns in atentia autoritatilor dupa ce a instigat la hartuirea sexuala a minorelor pe canalul sau de YouTube.

Miercuri dupa masa Alexandru Balan "Colo" a fost dus sub escorta la parchetul judecatoriei sectorului 2.

Vloggerul Colo, plasat sub control judiciar

Instanta a decis plasarea lui Colo sub control judiciar pana la terminarea anchetei si luarea unei decizii definitive. Pe timpul controlului judiciar Alexandru Balan va purta in permanenta un sistem electronic de supraveghere.

El se va prezenta la organul de urmarire penala ori de cate ori este chemat si nu va avea voie sa depaseasca o anumita limita teritoriala. Daca nu va respecta aceste reguli, Colo risca sa fie arestat preventiv, decizie care poate fi luata de judecatorul de camera preliminara.

Citeste si: Alexandru Balan "Colo", prima reactie dupa ce a instigat la violenta si hartuirea sexuala a minorelor

Vloggerul Colo: arestat preventiv. Ce pedeapsa risca

Daca va fi gasit vinovat de acuzatiile care i se aduc, Alexandru Balan Colo risca o pedeapsa de pana la 3 ani de inchisoare. In plus instanta ar putea sa ii interzica aparitiile in mediul online.

Colo este unul dintre cei mai populari vloggeri din Romania, avand peste 850.000 de abonati la canalul lui de YouTube. El mai are alte cateva sute de mii de urmaritori pe alte retele sociale, precum Facebook si Instagram.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Vloggerita Bianca Adam Tequila, batuta cu fierul pe strada

Tanara care a facut plangere impotriva lui Colo, amenintata

Tanara care a sesizat autoritatile despre afirmatiile lui Alexandru Balan "Colo" sustine ca este tina unui val urias de amenintari venite din mediul online. Fata spune ca primeste mesaje pe Facebook si pe Instagram in care este amenintata cu violul si chiar cu moartea.

"Unul dintre ei mi-a scris ca daca ma prinde, ma violeaza. Altul mi-a zis ca ma calca cu masina daca nu imi retrag plangerea. Am strans toate aceste amenintari si am fost la politie", a declarat tanara.

Citeste si: Breaking news! Vloggerul Colo, dus la Parchet

Cum explica vloggerul Colo afirmatiile facute

"Astazi am vazut o fata.

Nu cred ca era clasa a 11-a. A zecea a 11-a. Nu venea de la școala sau ceva, cred. Dar va spun sincer cred ca avea vreo 16 ani. Sincer va spun, mi-a placut. Dar aia merita violata. La modul cu picioare-n gura, s-o scuipi în gura, sa-i zici “Oh! Cine-i taticul tau”, sa-i dai cu palme, s-o tii cu capul de pereti, sa-i pui asa piciorul pe fata…

"Eu am niste fetisuri mai ciudate, stii, gen, adica aia se vedea ca-i place sarpele. Adica, credeti-ma, ca astea nu trebuie iertate", sunt cateva dintre afirmatiile facute de Alexandru Balan "Colo".

La scurt timp dupa izbucnirea scandalului, el si-a justificat afirmatiile spunand ca totul nu a fost decat o gluma proasta.

"Daca stau acum sa gandesc la rece chestia asta, a fost o gluma extraordinar de proasta, recunosc lucrul asta si vreau sa va spun ca îmi pare rau. Acest clip este extras dintr-un live de divertisment pe care l-am facut acum cativa ani, îmi cer scuze în mod oficial pentru ca videoclipul meu a deranjat", a spus Alexandru Balan "Colo".

"Imi doream sa se uite foarte multi oameni la mine si va spun sincer ca nu am crezut ca o sa se ajunga aici. Toate storytime-urile mele sunt înflorite si spuse pentru audienta publicului", a mai spus Alexandru Balan "Colo".

 

Taguri: