Culiță Sterp are o nouă iubită? Iată cum au fost surprinși cei doi

Autor: B.H.
Actualizat: 27 ian 2021, 01:20

După ce relația cu Carmen de la Sălciua a luat sfârșit, Culiță Sterp s-a axat mai mult pe carieră și a evitat să își mai expună viața personală. Are o nouă iubită?

Mariajul lui Culiță Sterp cu Carmen de la Sălciua nu a funcționat și dacă fanii cuplului încă sperau la o împăcare, acum, acest lucru pare aproape imposibil de realizat. Artistul a fost surprins în ipostaze tandre alături de o altă femeie, ceea ce întărește și mai mult ipoteaza potrivit căreia ar avea o nouă iubită.

Citeste si: Ultimul mesaj postat de Costin Mărculescu pe facebook: "Am furat startul la..."

Culiță Sterp are o nouă iubită? Iată cum au fost surprinși cei doi

În ultima perioadă, Culiță Sterp a fost foarte activ pe contul de instagram, însă nu pentru a da detalii din viața sa personală, ci pentru a-și promova activitatea profesională. Artistul a avut mai multe colaborări muzicale, în ciuda faptului că pandemia de coronavirus încă îl ține departe de scenă, toate evenimentele la care urma să cânte fiind în continuare amânate.

Culiță Sterp a evitat să se mai afișeze în compania unei femei, excepție făcând doar momentele în care a filmat videoclipuri și a fost înconjurat de o mulțime de domnișoare superbe. Ei bine, acum, artistul și-a luat prin surprindere prietenii virtuali după ce a postat pe contul de instagram, la story, o fotografie în care apare în ipostaze tandre alături de o femeie. 

Cântărețul nu a dezvăluit dacă aceasta este sau nu noua lui iubită, însă având în vedere că în imagine sunt foarte apropiați, este posibil ca cei doi să formeze un cuplu.

Citeste si: Mesajul socant al lui Costin Marculescu despre moartea sa: "Va multumesc tuturor care ati fost alaturi de mine"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Culiță Sterp și-a șocat fanii cu cel mai nou videoclip! Incredibil ce se vede în imagini

Culita Sterp este unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania si cel mai nou videoclip al sau a socat pe toata lumea, anunta  wowbiz.ro. 

Celebrul cântăreț se bucură de câțiva ani de o popularitate la care mulți alți artiști viseaza numai.

Prin muncă mult, el a reușit să ajungă acolo unde și-a propus iar acum, de fiecare dată când lansează o melodie nouă, ajunge în Trending pe YouTube.

Recent, Culiță Sterp a lansat piesa „Pacoste sau alinare”, în care protagoniști sunt chiar Bogdan Mocanu și Andra de la  Puterea Dragostei. Celebrului cântăreț i-a scăpat un detaliu, pe care l-a observat abia după ce imaginile au ajuns pe internet.

Este vorba despre o....

Citeste continuarea materialului pe  wowbiz.ro.

Citeste si: Costin Mărculescu și-a presimțit moartea! Detaliul care a ieșit la iveală pe pagina lui de Facebook: „Ai scris odată că vei pleca la stele!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.