Mesajul Oanei Roman după moartea lui Costin Mărculescu: "Drum lin acolo sus, sper să..."

Autor: B.H.

Moartea flugerătoare a lui Costin Mărculescu a șocat o țară întreagă, dar în special pe cei care i-au fost aproape de-a lungul timpului. Ce mesaj a transmis Oana Roman?

Oana Roman și Costin Mărculescu s-au învârtit în aceleași cercuri în showbizul românesc, se cunoșteau de foarte mulți ani, astfel că vedeta nu a putut rămâne indiferentă atunci când a aflat de moartea actorului. În memoria lui, Oana Roman a postat un mesaj pe rețelele de socializare.

Citeste si: Ultimul mesaj postat de Costin Mărculescu pe facebook: "Am furat startul la..."

Mesajul Oanei Roman după moartea lui Costin Mărculescu: "Drum lin acolo sus, sper să..."

Costin Mărculescu a fost găsit fără viață în baia apartamentului în care locuia, mai exact în cadă, asta după ce vecinii au alertat autoritățile, îngrijorați că acesta nu a mai fost văzut părăsind locuința. 

Vestea morții lui Costin Mărculescu i-a îndurerat pe apropiații acestuia, iar mesajele emoționante nu au întârziat să apară.

Oana Roman a postat și ea pe instagram un mesaj în memoria actorului.

Citeste si: Mesajul socant al lui Costin Marculescu despre moartea sa: "Va multumesc tuturor care ati fost alaturi de mine"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Drum lin printre stele! Dumnezeu să te odihnească în pace!", a scris Oana Roman.

Mai mult decât atât, Oana Roman și-a amintit că în urmă cu un an, atunci când Costin Mărculescu a împlinit 50 de ani, atât ea, cât și alți prieteni apropiați i-au făcut o surpriză. I-au făcut acestuia un filmuleț în care au stârns cele mai frumoase urări.

"Am găsit asta pe facebook. Urări de la noi prietenii lui, pentru ziua lui anul trecut. Emoționant..si totusi frumos ca a avut parte de asa ceva...Drum lin acolo sus  Costin Mărculescu  sa le canti si lor acolo!", a fost mesajul pe care Oana Roman l-a scris pe instagram.

Citeste si: De ce boală gravă suferea Costin Mărculescu: „Venea des ambulanța”