Sambata, de la ora 15:00, in “ROventura”, Raiul Deltei Dunarii - Sfântu Gheorghe destinatie unica in Europa!

Autor: D.I.
Actualizat: 12 iun 2020, 12:48
video Foto(7)

Nu ratati sambata, de la ora 15:00, la “ROventura”, minunatele aventuri oferite de George Mihai si Andreea Stravoiu, in paradisul Deltei, numai la Kanal D.

Emisiunea „ROventura” continua incursiunea turistica inceputa saptamana trecuta in Delta si, daca atunci George Mihai si Andreea Stravoiu, gazdele emisiunii, au poposit la Tulcea, aratandu-ne cateva din frumusetile „de la intrarea” in paradisul Deltei Dunarii, sambata o vom vizita pe toata.  

George si Andreea ne poarta pasii la Sfântu Gheorghe, acolo unde Dunarea intalneste Marea Neagra, iar plimbarea prin satul de poveste de pe limba de pamant dintre Dunare si Mare e curata binecuvantare.

Satul tot mai pustiit de localnici, in ultimii ani, aduna, in schimb, tot mai multi turisti. Asezarea imbratisata de natura este unica. Turismul a ramas, se pare, singura sansa pentru ca locul acesta sa mai prospere.

Calitatea si diversitatea serviciilor oferite oaspetilor a transformat Sfântu Gheorghe intr-o destinatie ce merita vizitata macar o data-n viata, asezand locul acesta, cu usurinta, pe harta turismului European.   

Mai mut decat atat, Sfântu Gheorghe este vestita pentru pescuitul de sturion si pentru calitatea icrelor negre care au ajuns pe mesele tuturor rasfatatilor lumii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Plaja de la Sfântu Gheorghe este frumoasa in orice anotimp, iar insula este cu adevarat fabuloasa primavara, cand natura renaste. Capodoperele culinare locale imbogatesc periplul calatorilor nostri. “Gustam” din zeci de feluri de supe, borsuri si ciorbe din peste, dar se pare ca una singura este insa regina tuturor zemurilor nascocite de pescari: storceagul.

Citeste si: Duminica, la "Roata norocului" e editie speciala si petrecere totala, de la ora 20:00, la Kanal D! Andreea Tonciu si Sanziana Buruiana fac show de senzatie!

Nu ratati sambata, de la ora 15:00, la “ROventura”, minunatele aventuri oferite de George Mihai si Andreea Stravoiu, in paradisul Deltei, numai la Kanal D.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.