Au negat ca sunt impreuna, dar ''karma'' i-a dat de gol! Iancu Sterp si Emy Alupei, atingeri interzise! FOTO

Autor: O.P.
Actualizat: 12 iun 2020, 17:01

Iancu Sterp si Emy Alupei au uimit pe toata lumea cu relatia lor dupa terminarea ''Survivor Romania''.

Iancu Sterp si Emy, impreuna?

Acestia au petrecut un intreg weekend impreuna, doar ei doi, Iancu ramanand la Emy peste noapte. Desi au negat ca ar fi impreuna, atingerile din videoclipul proaspat lansat de Emy spun altceva. Se vede clar ca intre cei doi exista o chimie reala. Dovada stau cadrele din videoclip si modul in care cei doi se privesc. 

Citeste si: Iancu Sterp, surprins in ipostaze neasteptate, la scurt timp de la despartirea de iubita lui, Denisa! Iata cu ce se ocupa de cand a revenit acasa, in Hateg!

Desi sustin ca nu sunt impreuna, Emy si Iancu au toate sansele sa formeze un cuplu in viitorul apropiat, spun fanii celor doi. Iata cateva imagini din videoclipul ''Karma'', lansat recent de Emy. 

Iancu Sterp si Denisa au pus capat relatiei lor, la scurt timp de la revenirea tanarului din Republica Dominicana.

In ciuda faptului ca au reusit timp de patru luni sa reziste departe unul de altul si asteptau cu nerabdare sa se revada, Iancu Sterp si Denisa au decis sa puna capat relatiei lor de iubire si sa

mearga fiecare pe drumul lui. După ce s-au separat, ambii au prezentat varianta lor referitoare la motivele care au dus la ruptura dintre ei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Denisa l-a susținut pe Iancu în toată perioada în care el a fost plecat la "Survivor România" și chiar dacă relația lor părea una stabilă, se pare că, în realitate, cei doi aveau probleme destul de serioase. Timpul pe care l-au petrecut despărțiti, fără să poată comunica, se pare ca și-a pus amprenta puternic asupra relației lor, iar la scurt timp după ce Iancu s-a întors din Republica Dominicană, cei doi s-au despărțit.

Citeste si: Ce se intampla cu Ghita Balmus, fostul concurent de la "Survivor Romania", la o luna de la eliminarea lui din competitie? Faimosul trece prin clipe dificile! Iata ce marturisiri incredibile a facut Faimosul pe contul lui de socializare!

Citeste si: Roxana de la "Puterea Dragostei" s-a transformat în gospodină. Ce i-a gătit lui Turcu?