Un nou focar de coronavirus în România. Anunțul făcut de autorități

Autor: B.H.

În timp ce România se pregătește pentru relaxarea măsurilor, autoritățile anunță apariția unui nou focar de coronavirus. Unde au fost descoperite noile cazuri de îmbolnăvire?

Un nou focar de coronavirus a fost descoperit în Brăila. Autoritățile au anunțat că 31 de muncitori pakistanezi de la o firmă de construcţii au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus.

Citeste si: Mario Fresh, bătut în club? Ce a pățit artistul: "Așa se întâmplă când..."

Un nou focar de coronavirus în România. Anunțul făcut de autorități

Coronavirusul continuă să facă victime în România, în ultimele zile fiind raportate tot mai multe cazuri noi de infectare cu temutul virus. Autoritățile au anunțat apariția unui nou focar la Brăila. Cei 31 de muncitori diagnosticați cu coronavirus se află, în prezent, în izolare în campusul de la Vădeni. Se pare că problemele au apărut la începutul lunii iunie, atunci când au fost confirmate 8 cazuri de infectare cu coronavirus.

Ulterior, campusul în care erau cazați mai bine de 100 de muncitori a fost închis.

Citeste si: Ce rămâne în continuare interzis până la 1 iulie? Nelu Tătaru: "Încă nu..."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"La începutul lunii iunie au apărut primele cazuri acolo, opt muncitori au fost testați pozitivi. După aceea, săptămâna aceasta, colegii de la DSP au decis testarea celor 102 de muncitori, 31 au ieșit pozitivi, iar o proba va fi repetată. Lucrurile sunt sub control.

De la data la care s-a descoperit primul caz, muncitorii au fost izolați, Jandarmeria și Poliția au preluat în planul de patrulare această locație pentru a ține situația sub control.

Mediul este unul controla.", a spus Cătălin Boboc, prefectul județului, potrivit digi24.ro.

Potrivit autorităților, la momentul actual, focarul de coronavirus izbucnit la Brăila este sub control. 

Citeste si: Un băiat de 16 ani, din Râmnicu Sărat, a murit înecat în balta balastierei de la intrare în municipiu