Lacrimi în Gala "Puterea Dragostei". Cine a câștigat cei 1500 de euro și cine a primit banderola roșie?

Autor: B.H.
Actualizat: 14 iun 2020, 20:00

Emoții mari în Gala "Puterea Dragostei" din această săptămână. Cine a câștigat cei 1500 de euro și cine a primit banderola roșie?

După ce voturile au fost exprimate, Ligi și Gabriel au primit cele mai multe nominalizări pentru a pleca acasă, astfel că au trecut prin emoții mari. Mai mult decât atât, Ligi nu s-a mai putut stăpâni și a început să plângă în fața tuturor colegilor din casă.

Citeste si: Cum arată presupusa iubită a lui Livian? Au apărut imaginile cu Renata

Lacrimi în Gala "Puterea Dragostei". Cine a câștigat cei 1500 de euro și cine a primit banderola roșie?

Înainte de a afla verdictul final, Ligi a cedat. Nu și-a mai putut ascunde sentimentele și a spus tot ce are pe suflet.

Ligi: Simt că nu mă mai regăsesc deloc. Mult prea multă tensiune, oamenii încep să fie din ce în ce mai răi și nici nu e o persoană care să mă țină aici, adică un băiat care să mă intereseze în mod aparte și atunci simt că uneori sunt în plus.

Nu mai suport răutatea asta și sunt și foarte încărcată emoțional, psihic și d-asta și plâng așa, foarte repede. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Femeia cu care Jador a petrecut la mare. Cum a reacționat Ella?

Favoritul din această săptămână, cel care a primit cei 1500 de euro, care își va proteja casa și va fi liderul suprem în casa "Puterea Dragostei" este Livian. El s-a bucurat de toată aprecierea publicului, dar și de susținerea celorlalți colegi din casă care l-au felicitat. Este primul câștig pe care Livian îl obține după o lungă perioadă de timp în care cei 1500 de euro nu au mai ajuns la el.

Dacă pentru Livian au fost clipe de bucurie, nu același lucru s-a întâmplat și în cazul lui Ligi. Concurenta a primit banderola roșie din partea Andreei Mantea.

Citeste si: Jador de la „Puterea Dragostei” așa cum nu l-ați mai văzut niciodată. A lăsat deoparte mașinile de lux

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.