ULTIMA ORA in showbiz! Viziru a devenit tata! A nascut in urma cu putin timp! Primele imagini

Autor: O.P.

Momente incredibile pentru Augustin Viziru! Actorul a devenit tată pentru prima oară, iar micuța lui l-a surprins și a venit pe lume mai devreme decât era programat

Mai mult, a postat deja primele imagini cu fetița lui și a dezvăluit ce nume tradițional, dar superb, a ales pentru bebelușă.

Augustin Viziru a devenit tată pentru prima oară, pe 14 iunie, în loc de 15 iunie, atunci când era programat. Actorul a postat o filmare în care le-o prezintă prietenilor pe micuța lui, alături de un mesaj care dezvăluie numele:

„Bună, eu sunt Maria Petre-Viziru și ar fi trebuit să vin pe lume pe data de 15, numai că eu am vrut să vin pe 14.

Abia aștept să mă țină tăticul meu in brațe.❤️”

 

Augustin Viziru a revenit in tara dupa ce s-a accidentat pe traseele "Survivor Romania". A declarat ca a fost o experienta dificila, pe care, insa, nu ar ezita sa o repete, desi adaptarea a fost dificila.

Indragitul actor s-a pregatit pentru conditiile extreme din Dominicana si nu se astepta sa se accidenteze atat de repede.

"Sunt suparat ca am iesit, imi doream sa demonstrez ca pot castiga acest joc, eram increzator", a declarat faimosul la sosirea pe aeroportul din Bucuresti.

Celebrul actor a declarat in premiera, in cadrul „Survivor Romania”, chiar la despartirea de echipa sa, ca va fi tata si ca se va casatori in curand. Bucuria de a-si revedea iubita a sters supararea ca a parasit show-ul atat de repede, in urma accidentarii.

Indragitul actor asteapta o fetita, iar gandul ca va fi tata il face cu adevarat fericit.

" Acum ma duc sa stau cu fetitele mele pe canapea, sa ma relaxez...", a adaugat Augustin Viziru.

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.