Elena Ionescu și Emanuel Neagu, surprinși din nou împreună. În ce ipostază au apărut cei doi?

Autor: B.H.

Elena Ionescu și Emanuel Neagu au fost surprinși din nou împreună, asta după ce au apărut speculații potrivit cărora ar forma un cuplu. În ce ipostază au apărut cei doi?

Elena Ionescu și Emanuel Neagu s-au luptat pentru premiul cel mare la "Survivor România" și chiar dacă în competiție au fost rivali, în realitate, cei doi au dezvăluit că s-au apropiat foarte tare în timpul emisiunii și că îi leagă o frumoasă prietenie. Mai mult decât atât, chiar au existat zvonuri potrivit cărora cei doi ar fi pe punctul de a forma un cuplu.

Citeste si: Andy de la "Puterea Dragostei" s-a îndrăgostit? O fostă concurentă l-a dat de gol

Elena Ionescu și Emanuel Neagu, surprinși din nou împreună. În ce ipostază au apărut cei doi?

Elena Ionescu și-a luat prin surprindere prietenii de pe instagram în această dimineață. Câștigătoarea competiției "Survivor România" și-a băut cafeaua în compania lui Emanuel Neagu, cel cu care s-a scris că ar avea o relație în prezent. Cei doi au negat acest lucru, spunând că sunt doar prieteni, chiar dacă Emanuel nu a exclus ipoteza ca, în viitor, prietenia lor să treacă la un alt nivel.

"Bună dimineața! Pentru mine încă e dimineață, nu știu de ce m-am trezit așa târziu, însă cu cine îmi beau eu cafeaua? Cafeaua, dar cu cine mi-o beau eu? Vă pregătim niște surprize drăguțe, așa că stați cu ochii pe noi. Vă pupăm și o zi frumoasă.", a spus Elena Ionescu.

Citeste si: Jador, Mario Fresh si Alexia Eram, chemati la audieri! Adevarul ascuns despre bataia din parcare! Cei doi NU vor sa recunoasca!

Citeste si: Jador, Mario Fresh si Alexia Eram, chemati la audieri! Adevarul ascuns despre bataia din parcare! Cei doi NU vor sa recunoasca!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Emanuel, prima declaratie despre relatia cu Elena Ionescu: "Vreau ca toata lumea sa stie"

Dupa ce s-a incheiat finala  Survivor  Romania a aparut vestea ca intre Emanuel Neagu si Elena Ionescu ar fi ceva mai mult decat o prietenie.

Elena Ionescu si-a facut bagajul si a plecat la munte, imediat dupa finala. Nu s-a dus singura, ci impreuna cu fosti concurenti, cu care a petrecut clipe minunate.

Cantareata a pus poze chiar pe Instagram. Inainte de a ajunge la munte, artista s-a intalnit cu Emanuel, iar totul a fost filmat de Lola Crudu, care a surprins imbratisarea dintre ei, chiar si momentul cand a vrut sa-l sarute pe razboinic.

”Este o femeie speciala, minunata, imi place mult, mult de ea. Insa, sunt mai timid si nu stiu cum sa abordez lucrurile. Atunci cand esti atras de cineva, spui anumite glume, care speri la un moment dat sa poata ajunge la sufletul persoanei careia ii sunt adresate.

Asa am facut eu cu Elena la  Survivor, incercam sa ma apropii de ea…

Imi amintesc ca eram cu Cristi, care o placea pe Asiana, si incercam sa stau si eu mai mult cu Elena. Am tot facut pasi marunti, am incercat, mai ales de la unificarea echipelor sa stau in preajma ei in tabara, sa fiu mereu acolo. Chiar si acum, la terminarea show-ului. Totusi, suntem doar prieteni deocamdata, nu este nimic intre noi de alt gen, vreau ca toata lumea sa stie care este realitatea.„, a spus Emanuel Neagu.

Citeste si: Alexia Eram rupe tăcerea după ce iubitul ei, Mario Fresh, și Jador au fost bătuți la Mamaia! Ce a declarat chiar de pe malul mării

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.