Alerta in showbizul romanesc! Marcel Pavel are coronavirus. Unde se afla artistul

Autor: L.S.
Actualizat: 18 iun 2020, 10:13
Marcel Pavel are coronavirus

Indragitul artist Marcel Pavel a fost luat cu izoleta, dupa ce a fost confirmat cu coronavirus. Cantaretul se simtea rau de cateva zile

În cursul serii de miercuri, medicii au confirmat rezultatul pozitiv al testului de Covid. Astfel, lui Marcel Pavel au început să i se administreze medicamente specifice. Artistul a fost luat cu izoleta, după ce în prealabil s-a simțit rău, era răgușit și i s-a făcut testul.

Cântărețul Marcel Pavel este internat la Institutul Matei Balș din București după ce a fost diagnosticat cu infecție cu coronavirus, au declarat surse medicale pentru HotNews.ro.

Artistul în vârstă de 60 de ani a fost foarte activ în ultimele săptămâni. Cantaretul a lansat un nou single si a fost invitat in mai multe emisiuni tv.

Marcel Pavel a spus ca familia lui se simte bine, iar acum toata lumea se roaga ca artistul sa se vindece cat mai repede si sa revina langa cei dragi.

Citeste si: Infricosator: s-au descoperit simptome noi de coronavirus! Delirul, prezent la pacienti tineri

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cum afli daca ai avut coronavirus fara simptome. Analizele de sange care arata daca ai fost infectat

Citeste si: Raed Arafat, dezvaluiri socante. Sunt cresteri majore la numarul de pacienti in Terapie Intensiva

Marcel Pavel are coronavirus: cine este Marcel Pavel

Marcel Pavel are varsta de 60 de ani si este unul dintre cei mai cunoscuti cantareti din Romania.

El face parte dintr-o familie de muzicieni, tatal lui a fost un cunoscut violonist, iar fratii sai sunt instrumentisti.

A urmat Liceul de Muzica si Arte Plastice din Pitesti, urmand sa isi continue studiile in Bucuresti, la Universitatea Nationala de Muzica. Marcel Pavel nu este doar un bun cantaret, ci si un compozitor si poliinstrumentist, cunoscand chitara bas, contrabasul, violoncelul, pianul si percutia.

Poate cea mai cunoscuta melodie a lui, si hit-ul care l-a lansat la nivel national, a fost "Frumoasa mea", compusa de Ovidiu Komornik.

Albumul cu acelasi nume a primit Discul de Platina, fiind vandut in peste 250.000 de exemplare.

In 2002 Marcel Pavel a reprezentat Romania la Eurovision cu piesa "Tell me why", cu care a obtinut locul al 9-lea. La vremea respectiva aceasta a fost cea mai buna pozitie obtinuta de Romania la Eurovision.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.