Marcel Pavel, prima declarație după ce s-a aflat că este infectat cu coronavirus. Ce simptome a avut?

Autor: B.H.

Noul coronavirus face victime inclusiv în rândul vedetelor din România. Ce simptome a avut Marcel Pavel înainte să fie confirmat diagnosticul?

Vestea că Marcel Pavel a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus a stârnit îngrijorarea fanilor artistului, dar și a colegilor de breaslă cu care s-a întâlnit în ultimele zile. După ce informația a ajuns în presă, cântărețul a făcut primele declarații, printr-o intervenție telefonică într-o emisiune de televiziune.

Citeste si: În ce condiții ar putea fi declarată din nou starea de urgență? Klaus Iohannis: "Atunci când vedem că..."

Marcel Pavel, prima declarație după ce s-a aflat că este infectat cu coronavirus. Ce simptome a avut?

Deși se află în spital, iar medicii îi monitorizează cu mare atenție starea de sănătate, Marcel Pavel a declarat că în prezent se simte bine. Artistul a povestit că totul a început ca o simplă răceală, apoi a aflat că are o dublă pneumonie, urmând ca testul să confirme infectarea cu noul coronavirus.

Se pare că Marcel Pavel ar fi luat virusul de pe platourile de filmare. 

Citeste si: Horoscop vara 2020. Vin schimbari mari pentru trei zodii in lunile iulie si august!

"Temperatura din platou e cam de 40 de grade de la lumini și ecrane, e foarte cald. Avem o cameră unde stăm toți, iar acolo sunt 17 grade. Am făcut șoc termic.

Am avut și dureri musculare. Am avut stare de vomă, insomie, gât uscat. Am făcut și testul COVID, mi-au dat un răspuns ambiguu și aștept rezultatul de sânge de la Matei Balș. Nu știu rezultatul testului.", a spus Marcel Pavel, potrivit libertatea.ro. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ulterior, medicul Adrian Marinescu, aflat în platoul emisiunii, i-a confirmat lui Marcel Pavel că este infectat cu noul coronavirus și astfel, cântărețul a aflat diagnosticul în direct. 

Nu doar Marcel Pavel a fost depistat pozitiv cu coronavirus, ci și Andrei Ștefănescu care este asimptomatic. Cu toate acestea, medicii au decis să îl țină sub supraveghere în spital până în momentul în care rezultatul testului va fi negativ. 

În această dimineață, Marcel Pavel a postat un mesaj de pe patul de spital, dar și o fotografie.

"Bună dimineața, dragi prieteni! În ultimile zile am trecut prin momente cumplite si de aceea este lesne de înțeles că nu am mai apărut aici pe rețelele de socializare! Regretul cel mai mare a fost acela că mass-media nu se dezminte niciodată, câteva excepții făcând doar anumite publicații si posturi de tv de știri (Antena 3, Realitatea tv și România tv) care au dat știrile la modul foarte corect privind starea mea de sănătate și

cauzele reale a acestei nenorociri care s-au abătut asupra mea, contactând o dublă pneumonie și corelată cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale! Celelalte publicații și posturi tv m-au desființat efectiv, comportându-se precum hienele! Așa își ajută presa din România semenii când sunt la un pas de moarte! Acum cu ajutorul bunului Dumnezeu și a întreg personalului Institutului "Matei Balș", condus impecabil de către dl STREINU CERCEL, am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut și voi reveni la viață cum s-ar spune! Mă plec în fața acestor eroi pentru priceperea, gesturile și eforturile extraordinare ale medicilor, asistentele medicale, infirmierelor a Institutului "Matei Balș" Le mulțumesc în mod special doamnei dr LIVIA HARA (concidența este aceea că dna dr a copilărit cu mine pe meleagurile orașului Clung Muscel, fiindu-mi și colegă de școală muzică, amândoi luând premiu cu coroniță în fiecare an, dănsa fiind pianistă la acea vreme iar eu violoncelist), și de aceea îmi de mulțumiri dlui SCSTREINU CERCEL!🙏❤ P.S. DRAGI PRIETENI VĂ MULTUMESC DIN ADÂNCUL INIMII PENTRU GÂNDURILE BUNE ȘI SUSȚINERE! DUMNEZEU SĂ NE OCROTEASCĂ ȘI SĂ NE BINECUVÂNTEZE! AMIN ",  a fost mesajul transmis de Marcel Pavel pe facebook. 

Citeste si: Urmărirea contactelor persoanelor infectate cu noul coronavirus se va face cu ajutorul telefonului mobil. În ce țară se va întâmpla asta