Zuleyha si Demir trec prin momente dramatice! Micutul Adnan, captiv intr-o cladire in flacari! Afla cine a pus la cale cumplitul incendiu si ce se va intampla cu familia Yaman, ASTAZI, intr-un nou episod din "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal

Autor: D.I.
Actualizat: 22 iun 2020, 10:10
video Foto(5)

Citeste si: Julide, procuroarea din serialul "Ma numesc Zuleyha", o actrita talentata pe platourile de filmare, sotie si mama devotata in viata reala! Iata ce FAMILIE frumoasa are celebra Alayca Ozturk!

Citeste si: Fekeli din serialul "Ma numesc Zuleyha", un tata exemplar si in viata reala! Iata cat de bine ii seamana fiul lui, Sadri, care i-a mostenit talentul actoricesc!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: S-au cunoscut in timpul filmarilor pentru serialul "Kosem" si azi au ajuns sa se logodeasca! Iata cine sunt protagonistii celei mai frumoase povesti de dragoste, dincolo de platourile de filmare!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.