Inainte de concediu, inlocuieste bateria auto care iti cauzeaza probleme!

Author: O.P.

Prima luna de vara a anului 2020 se apropie cu pasi repezi de final. Pentru multi, este luna in care s-au facut pasi mici spre readaptarea la normalitate, avand in vedere situatia provocata de pandemia de Coronavirus. Suntem siguri ca dupa doua luni de auto-izolare, ti-ai dorit o escapada pana la munte sau pana la mare si probabil a fost cea mai apreciata experienta din ultima perioada. Daca totul a decurs cum trebuie si daca te-ai simtit in siguranta, probabil ti-ai planificat deja concediul de vara aceasta. Momentan, cel mai sigur ar fi sa alegi un concediu in tara, cu masina personala. Astfel, te vei putea deplasa oriunde iti doresti, oricand vrei si riscul de contaminare scade foarte mult. 

De cand nu ai mai petrecut un concediu in Romania? Avem o tara superba si nu ar trebui sa te mai gandesti doar la infrastructura in momentul in care iti faci planuri de vacanta. Este adevarat ca pe unele portiuni va fi aglomerat sau drumul nu va fi cel mai bun, insa obiectivele turistice sunt de neegalat. Poti afla cu usurinta orele la care un anumit drum nu este aglomerat (in timp real, cu ajutorul tehnologiei) si astfel vei putea sa te bucuri de peisaje fara sa pierzi cateva ore. In plus, daca drumul spre un anumit obiectiv turistic nu este in cea mai buna conditie, dar permite parcurgerea lui la pas, iti recomandam o mica drumetie. Te vei bucura altfel de tot ceea ce vezi si vei face si miscare. Iti garantam ca nu vei regreta! 

Nu vrem sa iti recomandam anumite obiective turistice sau destinatii din Romania, pentru ca ramane la alegerea ta daca iti vei petrece vacanta la munte sau la mare, insa vrem sa iti dam cateva sfaturi pentru un concediu excelent. 

In primul rand, inainte de a pleca la drum, acorda atentie autoturismului. Este momentul ideal pentru o revizie (daca se apropie momentul acesteia) si pentru inlocuirea anumitor piese, pe care probabil ai amanat-o avand in vedere contextul. Aceste verificari si mici reparatii (daca este cazul) te vor scuti de orice grija si iti vor asigura un drum fara incidente. 

Iti sugeram sa nu neglijezi nici bateria auto, mai ales daca ai primit semnale ca ar fi momentul sa o inlocuiesti. Probabil nu ti-ai dori sa iti strici o zi de concediu cautand o baterie si un service, mai ales daca te vei afla undeva la munte. In cazul in care ai nevoie, iti recomandam baterii auto de la AutoEco. Acestea au preturi excelente, sunt insotite de certificate de autenticitate si nu va trebui sa iti faci griji in privinta calitatii lor. Comandand online o astfel de baterie, vei economisi timp si bani, deoarece vei primi produsul acasa, oriunde te-ai afla in Romania. Indiferent de marca si modelul masinii tale, vei gasi o baterie care sa ti se potriveasca. Poti alege dintre baterii de la urmatorii producatori si nu numai: Bosch, Banner, Rombat, Exide, Varta, Macht, TAB. 

Asadar, inainte de a pleca in concediu, inlocuieste bateria auto care iti cauzeaza probleme!