Bia, atac dur la Bogdan Mocanu: "Un mascarici"

Autor: A.I.

Bia l-a atacat dur pe Bogdan Mocanu, dupa ce si-au petrecut noaptea impreuna. Relatia dintre ei s-a racit serios dupa scandalul ce a dus la despartirea lui Mocanu de Andra.

"Un mascarici", a spus Bia despre Bogdan Mocanu.

Cel mai probabil Bia este suparata ca Bogdan Mocanu nu si-a asumat niciodata o relatie cu ea.

Noaptea petrecuta cu ea la pensiune a fost descrisa de Mocanu ca fiind o greseala, care s-a intamplat din pricina lui Jador.

Mocanu a spus ca a mers sa il ajute pe Jador, fiindca acestuia i se stricase masina si asa a ajuns sa petreaca noaptea cu Bia.

Ce a pățit Bogdan Mocanu după ce a mers la solar?

Nu doar că merge la sală pentru a arăta cât mai bine, ci Bogdan Mocanu face vizite și la solar pentru a obține o piele bronzată. Ce a pățit de această dată?

Bogdan Mocanu, fostul concurent de la" Puterea Dragostei", acordă o mare atenție felului în care arată, dar se întâmplă, în anumite situații, ca din dorința de a obține rapid cele mai bune rezultate să exagereze.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Având în vedere că vremea capricioasă din ultimele săptămâni nu i-a permis să se bronzeze natural, Bogdan Mocanu a mers la solar pentru a obține acel bronz uniform pe care și-l dorește.

De această dată, vizita la salon a lăsat urmări pe corpul fostului concurent de la" Puterea Dragostei", motiv pentru care acesta a ținut să tragă un semnal de alarmă cu privire la comportamentul responsabil atunci când vine vorba despre mersul la solar.

Pentru că a stat mai mult decât trebuia la solar, pielea lui Bogdan Mocanu a avut de suferit. Într-un story pe care l-a postat pe contul personal de instagram, acesta le-a dezvăluit fanilor că pielea lui se cojește, sfătuindu-i pe cei ce îl urmăresc să aibă mare grijă atunci când merg la

solar și să nu petreacă un timp îndelungat aici.

 

 

"Mamă, deci așa ceva, mamă...aveți grijă cât stați în solar nebunilor.", a spus Bogdan Mocanu.