Novak Djokovic şi soţia Jelena, testaţi pozitiv cu Covid-19

Autor: O.P.
Actualizat: 27 ian 2021, 10:05

Novak Djokovic şi soţia Jelena, testaţi pozitiv cu Covid-19. Anunţul făcut de sârb in urma cu putin timp.

Novak Djokovic şi soţia Jelena, testaţi pozitiv cu Covid-19

Novak Djokovic şi soţia lui, Jelena, au fost testaţi pozitiv pentru coronavirus. Anunţul a fost făcut chiar de numărul unu mondial, citat de sportklub.

Cei doi au fost testaţi alături de ceilalţi membri ai familiei la revenirea la Belgrad.  "Rezultatele mele şi ale soţiei mele au fost pozitive. Testele copiilor au ieşit negative",  a spus Djokovic.

Citeste si: FOTO. Simona Halep mai eleganta ca niciodata! Ce rochie a purtat campioana nostra la Balul Campionilor de la Wimbledon

Din declaraţiile lui Djokovic, putem deduce că sârbul este asimptomatic

Citeste si: EL este iubitul Simonei Halep: milionarul o insoteste si la antrenamente

Djokovic este a patra victimă

Djokovic este a patra victimă a coronavirusului în tenis, după Grigor Dimitrov, Borna Coric şi Viktor Troicki. Toţi au participat la Adria Tour, competiţie deţinută de Nole.

În Serbia şi Croaţia, pentru că măsurile de distanţa nu sunt obligatorii, acestea nu au fost aplicate şi participanţii au fost văzuţi jucând baschet, fotbal, tenis, îmbrăţişându-se în faţa publicului, atât la Belgrad, unde a avut loc prima etapă a Adria Cup, cât şi la Zadar.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”