Augustin Viziru e topit după fetița lui: "Prima oară când..."

Autor: B.H.
Actualizat: 27 ian 2021, 11:20
video Foto(4)

Augustin Viziru e topit după fetița lui. Actorul a fost surprins într-o ipostază adorabilă alături de micuța care a venit pe lume în această lună.

Augustin Viziru e topit după fetița lui. De când s-a născut micuța, actorul este în culmea fericirii și îi este tot timpul alături, încercând să se implice cât mai mult în creșterea ei. Astfel, Augustin Viziru vrea să participe și să surprindă fiecare etapă din evoluția fetiței lui.

Citeste si: Emy Alupei, dans provocator pe instagram. Cum a fost surprinsă?

Augustin Viziru e topit după fetița lui: "Prima oară când..."

Augustin Viziru a devenit tată la jumătatea lunii iunie, iar de atunci, viața lui s-a schimbat complet. Actorul este foarte implicat în tot ce ține de îngrijirea micuței și pare topit după fetița lui.

"Buna, eu sunt Maria Petre-Viziru si ar fi trebuit sa vin pe lume pe data de 15, numai ca eu am vrut sa vin pe 14.

Abia astept sa ma tina taticul meu in brate.",
anunța Augustin Viziru la scurt timp după ce a venit pe lume fetița lui.

Dacă alte vedete preferă să nu dezvăluie chipul celor mici o anumită perioadă de timp, Augustin Viziru nu a ținut cont de acest lucru, ci din contră, chiar a fotografiat-o pe micuța Maria și a postat pe instagram imaginile.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Când a anunțat Augustin Viziru că va deveni tată?

Augustin Viziru, fost concurent la "Survivor România", a fost nevoit să părăsească emisiunea după mai multe accidentări, medicii recomandându-i să meargă acasă pentru a se reface.

Acest lucru se întâmpla în urmă cu mai multe luni, atunci când s-a și aflat că Augustin Viziru va deveni tată. După un discurs emotionant tinut de Augustin Viziru in fata Faimosilor si Razboinicilor, Ruby l-a dat de gol, artista exclamand cu bucurie ca acesta va fi tata de fetita. Citește continuarea aici. 

Citeste si: Boala incurabilă de care suferă Lady Gaga. Artista are dureri cumplite

Augustin Viziru e topit după fetița lui. Cum au fost surprinși cei doi?

Augustin Viziru a postat pe contul personal de instagram o fotografie în care apare în timp ce o hrănește pe micuța Maria. Fostul concurent de la "Survivor România" a mărturisit că este pentru prima oară când face acest lucru, în imagini văzându-se că era vizibil emoționat.

"Prima oară când îmi dă tati să mănânc."

, a scris Augustin Viziru în dreptul fotografiei.

Augustin Viziru e topit după fetița lui. Se pare că venirea pe lume a micuței l-a sensibilizat foarte tare pe actor, acesta profitând de fiecare moment pe care îl petrece în compania Mariei.

Citeste si: Dorian Popa își vrea...fosta înapoi? Declarațiile incredibile făcute de artist

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.