Cum arata Kim Kardashian fara machiaj! Postura inedita in care a fost surprinsa vedeta

Autor: L.S.
Actualizat: 27 ian 2021, 11:25

Kim Kardashian, vedeta americana de televiziune a fost fotografiata fara machiaj, intr-o potura inedita. Cum arata Kim Kardashian fara machiaj?

Kim Kardashian, vedeta de televiziune si femeie de afaceri, una dintre celebritatile Americii, a fost fotografiata recent, intr-o postura complet neobisnuita.

Multa lume se intreaba cum arata Kim Kardashian fara machiaj, la 39 de ani, insa fanilor ei nici prin cap nu le-ar fi trecut ca vedeta se ocupa si de treburi casnice. Asa ca surpriza a fost imensa, atunci cand cei care o urmaresc pe Kim Kardashian pe retelele de socializare au vazut-o pe frumoasa vedeta spaland rufe.

Citeste si: Andreea Oprica si-a lasat fanii cu gurile cascate! Uite ce poza a pus: "Mai bine o pacatoasa sincera, decat o sfanta prefacuta"

Citeste si: Andreea Tonciu și-a șocat fanii: "Și-au bătut joc de tine cei de la make-up!" Transformarea pentru care a fost aspru criticată

Vedeta de televiziune, care detine o avere de 300 de milioane de dolari, nu se sfieste deloc sa isi faca reclama! Kim Kardashian detine un brand de lenjerie intima pentru femei, iar produsele ei sunt la mare

cautare in America.

Recent, frumoasa Kim s-a lasat fotografiata langa masina de spalat, in timp ce punea rufele in cuva! Surpriza a fost si mai mare pentru urmaritorii ei, cand au vazut-o pe Kim Kardashian fara machiaj, exact ca o gospodina oarecare, cand se ocupa de treburile casnice. Doua milioane si jumatate de oameni au vazut imaginea, asa ca vanzarile lui Kim Kardashian vor creste garantat, mai ales ca vedeta tocmai li-a lansat colectia de lenjerie intima pentru vara.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Fotografia care i-a înfuriat pe urmăritorii Biancăi de la "Puterea Dragostei". Ce detaliu i-a deranjat?

Citeste si: Cum arată Bianca de la "Puterea Dragostei" nemachiată?

Citeste si: Boala incurabilă de care suferă Lady Gaga. Artista are dureri cumplite

Citeste si: Cum arată Vlăduța Lupău fără machiaj?

Citeste si: Cum arata Andreea Mantea nemachiata! Frumoasa prezentatoare de la "Puterea dragostei" le-a aratat tuturor FOTO