Burak Ozcivit a primit cel mai emotionant cadou de "Ziua Tatalui", din partea fiului sau! Iata ce surpriza frumoasa i-au pregatit sotia sa si micutul Karan!

Autor: D.I.
Actualizat: 24 iun 2020, 14:37

Burak Ozcivit are o relatie speciala cu fiul lui, Karan, care a devenit centrul universului sau.

Burak Ozcivit a primit cel mai emotionant cadou de "Ziua Tatalui", din partea fiului sau! Burak Ozcivit si Fahriye Evcen si-au unit destinele in anul 2017, dupa trei ani de relatie si formeaza de atunci unul dintre cele mai frumoase si reusite cupluri din Turcia. Cei doi indragostiti au marturisit inca de atunci ca isi doresc enorm sa devina cat mai curand parinti, acesta fiind urmatorul mare vis.

Ceea ce avea sa devina realitatea in 2018 cand cei doi soti au aflat minunata veste ca vor avea un copil.

Pe 13 aprilie 2019, Fahriye Evcen si Burak Ozcivit si-au vazut marele vis implinit. Acestia au devenit parintii unui baietel perfect sanatos, care a primit nota zece la nastere. Micutul Karan a venit pe lume, la Spitalul American din Istanbul, cu o greutate de 3 kilograme si 670 grame si o inaltime de 52 cm.

In timpul nasterii, Fahriye Evcen Ozcivit nu a fost lasata singura de Burak Ozcivit care a trait momente pline de emotie. Cei doi parinti au plans de fericire cand si-au vazut fiul. La cateva luni de la nastere, frumoasa mamica, Fahriye Evcen, le-a impartasit fanilor sai deja cateva imagini inedite alaturi de micutul Karan.

Citeste si: Demir, in pericol de moarte! Barbatul sufera un cumplit accident! Afla ce se va intampla ASTAZI, intr-un nou episod dramatic din serialul "Ma numesc Zuleyha" de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Mujgan din serialul "Ma numesc Zuleyha", mesaj inedit pentru cel mai important barbat din viata sa! Iata ce i-a transmis actrita parintelui ei, de "Ziua Tatalui" sarbatorita ieri in Turcia!

Burak Ozcivit a primit cel mai emotionant cadou de "Ziua Tatalui", din partea fiului sau!

De curand, in Turcia s-a sarbatorit "Ziua Tatalui", iar celebrul actor Burak Ozcivit a tinut sa le impartaseasca fanilor sai ce cadou frumos si emotionant a primit de la fiul lui. Se pare ca micutul Karan a fost ajutat de

mama sa, Fahriye Evcen pentru a-i pregati o frumoasa surpriza lui Burak.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Este cel mai frumos cadou din lume!",

a scris Burak Ozcivit, pe contul lui de socializare.

Nici raspunsul sotiei sale nu a intarziat sa apara la scurt timp dupa comentariul scris de actor. Aceasta i-a replicat: "Tu esti inima mea!", subliniind astfel cat de mult il iubeste. 

Cum poti sa urmaresti online "Ma numesc Züleyha": pagina de live stream oficial

"Ma numesc Züleyha" este o poveste in care dragostea trebuie sa depaseasca gelozia, tradarea si lupta pentru avere. Cei doi indragostiti, Yilmaz Akkaya si Züleyha, se iubesc dincolo de limitele impuse de societatea in care traiesc, dincolo de prejudecatile vremii si, mai presus de orice, sunt dispusi sa faca totul pentru dragostea lor.

Serialul "Ma numesc Züleyha" se difuzeaza in fiecare saptamana la Kanal D in zilele de miercuri, joi si vineri, de la ora 20:00.

Episoadele pot fi urmarite si online pe pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Gasiti stiri si informatii exclusive despre actorii din serial pe kanald.ro, pe pagina oficiala a emisiunii dar si pe pagina oficiala de Facebook "Imi plac serialele turcesti".