Andra Voloș, mesaj din avion: "Eu regret azi că..."

Autor: B.H.
Actualizat: 27 ian 2021, 14:10

Andra Voloș, mesaj din avion. Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a părăsit România și a vrut să le transmită un mesaj prietenilor de pe instagram.

Andra Voloș, mesaj din avion.  Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a luat decizia de a pleca din România pentru o perioadă. Aceasta s-a urcat în avionul cu destinația Italia, acolo unde se află familia ei. După o despărțire emoționantă pe aeroport, Andra a postat un clip video pe instagram în care se vede cât de mult a afectat-o separarea de cei dragi.

Citeste si: Ce cadou a primit Andra Voloș în miez de noapte?

Andra Voloș, mesaj din avion: "Eu regret azi că..."

Dacă până acum restricțiile de călătorie au obligat-o să rămână în România, imediat ce zborurile spre Italia au fost reluate, Andra Voloș și-a făcut bagajele și a decis să plece din țară. Decizia ei are legătură și cu separarea de Bogdan Mocanu, având în vedere că în vlogul pe care l-a făcut imediat după ce a aflat că a fost înșelată, Andra mărturisea că și-ar fi dorit

să poată pleca rapid în Italia, acolo unde se află mama ei.

Din avion, Andra Voloș le-a vorbit prietenilor virtuali despre regrete. De această dată, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" le-a mărturisit celor ce o urmăresc că regretă decizia de a folosi rimelul, având în vedere că înainte să se urce în avion nu și-a putut stăpâni lacrimile, iar evident, machiajul s-a întins.

"Știți vorba aia, nu regreta niciodată alegerile pe care le faci? Eu regret azi că m-am dat cu rimel și nu am nici demachiant la mine."

, a spus Andra Voloș.

Citeste si: Andra Volos a spus totul despre relatia cu Bogdan Mocanu: ''Cred ca e manevra...''

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bogdan Mocanu, afectat de plecarea Andrei Voloș din țară: "Nu sunt ok, nu sunt..."

Bogdan Mocanu, afectat de plecarea Andrei Voloș din țară. Fostul concurent de la" Puterea Dragostei" a postat un mesaj emoționant pe instagram.

După despărțirea de Bogdan Mocanu, Andra Voloș a mărturisit ca și-ar fi dorit să fie alături de familia ei din Italia, însă restricțiile impuse din cauza pandemiei de coronavirus nu i-au permis să facă acest lucru.

Acum, când zborurile au fost reluate, fosta concurentă de la" Puterea Dragostei" nu a mai stat pe gânduri, și-a făcut bagajele și a plecat din țară. Se pare că decizia ei l-a afectat puternic pe Bogdan Mocanu, fostul iubit, având în vedere mesajul pe care l-a postat pe contul de instagram.

Citește continuarea aici.

Andra Voloș, mesaj din avion. Cine a condus-o la aeroport?

Andra Voloș a mers la aeroport însoțită de cea mai bună prietenă, cea care i-a fost alături și imediat după despărțirea de Bogdan Mocanu, dar și de fratele ei. În imaginile pe care le-a postat la story, pe instagram, se vede clar că deși dorința de a pleca din țară a fost una foarte mare, separarea de persoanele dragi din România și-a pus amprenta asupra Andrei Voloș. De la aeroport a lipsit Bogdan Mocanu, fostul iubit al Andrei, semn că deși părea că s-au împăcat, cei doi sunt în continuare separați.

Andra Voloș, mesaj din avion. Fosta concurentă de la" Puterea Dragostei" nu a precizat cât timp va rămâne în Italia sau dacă mutarea este una definitivă.

Citeste si: Motivul scandalului uriaș dintre Andra Voloș și Bogdan Mocanu! O fostă concurentă de la Puterea dragostei spune tot EXCLUSIV

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.