Reușită importantă pentru Asiana Peng. A dat vestea cea mare pe instagram

Autor: B.H.
Actualizat: 27 ian 2021, 16:05

Reușită importantă pentru Asiana Peng. Fosta concurentă de la "Survivor România" a dat vestea cea mare pe contul personal de instagram.

Reușită importantă pentru Asiana Peng. După participarea la "Survivor România", Asiana Peng s-a întros acasă și după o perioadă de relaxare, fosta concurentă s-a pus serios pe învățat. Ce veste le-a dat celor ce o urmăresc pe instagram?

Citeste si: Elena si Asiana Peng, cearta monstru! Ce i-a spus Asiana Elenei despre Sonny: "A incercat sa insinueze o mizerie"

Reușită importantă pentru Asiana Peng. A dat vestea cea mare pe instagram

Asiana Peng, una dintre cele mai îndrăgite concurente de la "Survivor România", a dat tot ce a avut mai bun în cadrul competiției, reușind astfel să își depășească limitele. Chiar dacă nu a plecat acasă cu marele trofeu, experiența a fost una memorabilă pentru concurentă. După ce s-a întors în România, Asiana Peng nu a pierdut timpul și s-a apucat de învățat pentru școala de șoferi.

Deși avea permis, se pare că acesta i-a fost reținut, astfel că a fost nevoită să dea din nou examen pentru a-l recupera.

Fosta concurentă de la "Survivor România" le-a arătat prietenilor de pe instagram că, în toiul nopții, preocuparea ei era să facă teste pentru examenul scris de la școala de șoferi. Asiana se pare că a fost foarte conștiincioasă, având în vedere punctajul pe care l-a obținut.

Asiana, primele reactii dupa eliminarea de la "Survivor Romania"! 

Dupa cateva momente de suspans, Dan Cruceru a consultat clasamentul tuturor concurentilor si a dat verdictul. Cea care a parasit competitia" Survivor  Romania" a fost Asiana. Iata care au fost primele ei declaratii.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește continuarea aici.

Citeste si: Asiana, dezamagita de atitudinea distanta a Gratielei, dupa plecarea lui Bogdan Vladau de la "Survivor Romania"! Iata ce marturisiri neasteptate a facut concurenta Elenei Ionescu, colega sa de echipa!

Reușită importantă pentru Asiana Peng. Ce punctaj a obținut la școala de șoferi?

Asiana Peng a vrut să își recapete cât mai repede permisul de conducere, astfel că a mers să dea examen pentru a-l redobândi.

Înainte să intre în sală, fosta concurentă de la "Survivor România" a mărturisit că are emoții, însă se pare că au fost constructive, având în vedere că a obținut punctajul maxim: 15/15.

Reușită importantă pentru Asiana Peng.  La scurt timp după ce a luat examenul cu punctaj maxim, Asiana Peng a fost surprinsă într-un bolid de lux. 

Citeste si: Cea mai mare aroganță a Asianei Peng! Gimnasta de la Survivor a făcut șpagatul pe capota unui Lamborghini, în centrul Bucureștiului! FOTO

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.