Horoscop 26 iunie. O zodie va da socoteală pentru faptele din trecut

Autor: B.H.
Actualizat: 27 ian 2021, 16:40

Horoscop 26 iunie. O zodie va da socoteală pentru faptele din trecut. Viața acestor nativi se complică și vor fi puși în situația de a-și recunoaște greșelile.

Horoscop 26 iunie. O zodie va da socoteală pentru faptele din trecut.  Se întâmplă fix când credeau că pericolul a trecut și că ceea ce au făcut în urmă cu mai mult timp este deja îngropat și că nu vor mai suporta consecințele. Începe o zi dificilă pentru nativii din zodia Rac.

Horoscop 26 iunie. O zodie va da socoteală pentru faptele din trecut

Horoscop 26 iunie. Berbec

Ai parte de o zi minunată în care totul merge exact așa cum ai planificat. Deja ești cu gândul la weekend, dar ai grijă să nu te relaxezi prea mult și să neglijezi sarcinile pe care le ai de rezolvat astăzi.

Horoscop 26 iunie. Taur

Ai motive serioase de îngrijorare atunci când vine vorba despre starea ta de sănătate.

Nu face niciun compromis la acest capitol și dacă simți că lucrurile tind să se agraveze, mergi de urgență la spital.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Horoscop iulie 2020. Se anunta schimbari importante pentru mai multe zodii

Horoscop 26 iunie. Gemeni

Ziua de astăzi începe într-o notă pozitivă, însă o discuție în contradictoriu cu o persoană mai în vârstă din familie ar putea schimba acest lucru. Nu pune la suflet răutățile. 

Horoscop 26 iunie. Rac

Credeai că ceea ce ai făcut greșit în urmă cu ceva timp a fost deja trecut cu vederea, însă astăzi vei vedea că nu este așa.

Va trebui să suporți consecințele faptelor tale, lucru deloc plăcut, mai ales că situația te va lua prin surprindere.

Horoscop 26 iunie. Leu

Astăzi ar trebui să ai mai multă grijă de bunurile personale. Ești cu capul în nori și riști să pierzi lucruri importante, în special acte și bani. Mare atenție când vine vorba despre aceste aspecte!

Citeste si: Horoscop saptamana 22- 28 iunie 2020. Zodia careia destinul ii joaca feste

Horoscop 26 iunie. Fecioara

Cineva din grupul de prieteni face o remarcă prin care reușește să îți atingă o coardă sensibilă. Nu îți va fi deloc ușor să treci peste acest moment, însă cel mai bine ar fi să ignori comentariul și să nu pui prea mare preț pe afirmațiile acestei persoane.

Horoscop 26 iunie. Balanta

Îți lipsește energia astăzi, simți că te miști cu încetinitorul și nu îți poți găsi deloc echilibrul. Oboseala acumulată în timpul săptămânii își spune cuvântul, astfel că în weekend ar trebui să te odihnești mai mult.

Horoscop 26 iunie. Scorpion

Ar fi bine ca astăzi să eviți deplasările inutile. Există riscul de accidentări minore, dar care îți pot produce un disconfort puternic.

Horoscop 26 iunie. Sagetator

Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, astfel că astăzi planurile tale vor fi date peste cap de vizita unei persoane din familie. Totul se întâmplă într-un moment nepotrivit, însă nu poți face nimic pentru a schimba lucrurile.

Horoscop 26 iunie. Capricorn

O persoană apropiată are tendința de a-ți îngrădi libertatea, lucru care este aproape imposibil de suportat pentru tine. Nu face din acest lucru o dramă, dar asigură-te că pe viitor nu se va mai întâmpla asta.

Horoscop 26 iunie. Varsator

Lucrezi sub presiune astăzi și ai toate șansele să faci greșeli grave. Nu îți asuma responsabilități prea mari și încearcă, pe cât posibil, să nu iei decizii care te pot influența pe termen lung.

Horoscop 26 iunie. Pesti

Deși ți se atrage atenția că greșești, orgoliul nu te lasă să recunoști acest lucru, cu toate că în sufletul tău știi că apropiații au dreptate. Faptele vorbesc de la sine și nu vei mai putea nega asta.

Citeste si: Horoscop altfel- tot ce nu ți-a spus nimeni despre zodia ta! Aceste adevăruri sunt pe cât de amuzante, pe atât de adevărate

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.