Bogdan Mocanu a reacționat dur: "E deranjant să..." De ce le-a atras atenția prietenilor de pe instagram?

Autor: B.H.
Actualizat: 27 ian 2021, 17:05

Bogdan Mocanu a reacționat dur. Deranjat de comportamentul prietenilor de pe instagram, fostul concurent de la "Puterea Dragostei" a ținut să le atragă atenția.

Bogdan Mocanu a reacționat dur. Fostul concurent de la "Puterea Dragostei" a sesizat prezența în mediul online a unor lucruri care au ajuns să îl deranjeze. Bogdan Mocanu le-a atras atenția prietenilor de pe instagram cu privire la postările pe care aceștia le fac și care îl privesc în mod direct.

Citeste si: Ce a pățit Bogdan Mocanu după ce a mers la solar? A tras un semnal de alarmă: "Aveți grijă..."

Bogdan Mocanu a reacționat dur: "E deranjant să..." De ce le-a atras atenția prietenilor de pe instagram?

Bogdan Mocanu nu s-a mai putut abține și a reacționat dur pe contul de instagram. Fostul concurent de la "Puterea Dragostei" a fost deranjat de faptul că cei ce îl urmăresc în mediul online se grăbesc să îi dea tot felul de sfaturi în legătură cu viața sa amoroasă.

Având în vedere că în prezent nu traversează o perioadă prea bună din punct de vedere sentimental, Bogdan Mocanu le-a atras atenția celor ce îl urmăresc cu privire la acest subiect.

"Încerc să vă zic aici ca să nu vă mai scriu la fiecare în parte, încercați să nu mai sfătuiți oamenii cum să iubească și ce să facă ei în dragoste. Am înțeles că fan page-uri cu mine si Roxana, cu mine și Andra, rezumați-vă doar la postări și atât.

Nu îmi mai dați sfaturi despre cum ar trebui să iubesc eu pentru că, bănuiesc că, nici în viața voastră nu se bagă nimeni să vă zică domne fă așa sau nu face așa. E deranjant.", a spus Bogdan Mocanu pe instagram.

Bogdan Mocanu a recunoscut: "Nu sunt ok, nu sunt..."

Bogdan Mocanu, afectat de plecarea Andrei Voloș din țară.

Fostul concurent de la" Puterea Dragostei" a postat un mesaj emoționant pe instagram.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bogdan Mocanu, afectat de plecarea Andrei Voloș din țară. 

Relația lor s-a încheiat după ce el i-a fost infidel și deși s-au mai afișat împreună și susținătorii lor credeau că sunt pe punctul de a se împăca, se pare că, în realitate, Andra Voloș și Bogdan Mocanu nu au reușit să își rezolve problemele. După plecarea Andrei din țară, Bogdan Mocanu a postat pe instagram un mesaj care dovedește că trece prin momente dificile.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Bogdan Mocanu, dezvaluiri uluitoare! Ce facea Turcu impreuna cu mai multi barbati: "Nici Roxana nu stia"

Bogdan Mocanu a reacționat dur. E afectat de plecarea Andrei Voloș din țară?

Reacția lui Bogdan Mocanu a venit la scurt timp după ce Andra Voloș a plecat din țară. Cei doi s-au despărțit și se pare că, până în prezent, nu au găsit o cale pentru a-și rezolva problemele. După ce le-a atras atenția prietenilor de pe instagram să nu se mai implice atât de mult în viața sa personală, Bogdan Mocanu a făcut o mărturisire sinceră. Fostul concurent de la "Puterea Dragostei" nu s-a ferit să spună că există momente în care este confuz și în care nu știe ce simte.

"Uneori, nici eu nu mai știu ce e în inima mea, d-apăi (unii din) voi.", a spus Bogdan Mocanu.

Bogdan Mocanu a reacționat dur.  După despărțirea de Andra Voloș, fostul concurent de la "Puterea Dragostei" nu a reușit să își găsească liniștea, dovadă fiind cele mai recente postări în care a sugerat că nu se simte tocmai confortabil în această situație.

Citeste si: Bogdan Mocanu, primele declarații despre aventura cu Bia de la Puterea Dragostei