Ce a făcut Philip după ce a cerut-o pe Berna în căsătorie? La asta cu siguranță nu se aștepta nimeni!

Autor: B.H.
Actualizat: 27 ian 2021, 18:15

Ce a făcut Philip după ce a cerut-o pe Berna în căsătorie? Gestul lui a arătat încă o dată că sentimentele pentru Berna sunt foarte puternice.

Ce a făcut Philip după ce a cerut-o pe Berna în căsătorie? Conștient că există șanse mari să plece acasă după Gala din această săptămână, Philip și-a luat inima în dinți și a făcut pasul cel mare. I-a pregătit Bernei o adevărată surpriză și a cerut-o în căsătorie, dorindu-i să îi demonstreze că are planuri serioase de viitor cu ea și că relația lor nu se va termina în cazul în care va fi eliminat din competiția "Puterea Dragostei".

Citeste si: Berna, prima reactie dupa ce s-a aflat ca Philip a cerut-o in casatorie!

Ce a făcut Philip după ce a cerut-o pe Berna în căsătorie? La asta cu siguranță nu se aștepta nimeni!

În ciuda imaginii de bărbat dur pe care vrea să o afișeze în emisiune, se pare că Philip este, în realitate, un bărbat foarte sensibil, mai ales atunci când vine vorba despre persoanele importante din viața lui.

Astfel, concurentul de la "Puterea Dragostei" a fost surprins plângând după ce a cerut-o pe Berna în căsătorie, semn că momentul a fost unul foarte emoționant și a avut un impact puternic asupra lui. 

Philip și Berna sunt acum oficial logodiți, astfel că, cei doi au șanse mari să ajungă în fața altarului și să își întemeieze o familie.

"Berna e gravida"! Motivul pentru care Philip s-a grabit sa o ceara in casatorie

Motivul pentru care Philip a cerut-o in casatorie pe Berna Philip a cerut-o in casatorie pe Berna, potrivit imaginilor difuzate ieri in promo, la" Puterea dragostei".

Motivul pentru care Philip a cerut-o in casatorie pe Berna.Philip s-ar fi grabit sa o ceara in casatorie pe Berna pentru ca amandoi isi doresc, potrivit unor surse, sa fie cununati civil in momentul in care bebelusul se va naste.

Formalitatile legate de copil sunt mai usor de indeplinit atunci cand parintii acestuia sunt casatoriti.

Mai multe surse au sustinut ca Berna este gravida inca de dinainte de a se afla ca Philip a cerut-o in casatorie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De altfel, chiar si Berna a dat de inteles acest lucru atunci cand i-a spus lui Philip ca stie ca este mai nervoasa in aceasta perioada. 

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Ce raspuns a dat Berna la cererea in casatorie a lui Philip! La asta nu se astepta nimeni

Ce a făcut Philip după ce a cerut-o pe Berna în căsătorie? Iată cum a decurs cererea în căsătorie

Philip a fost vizibil emoționat în momentul în care a cerut-o în căsătorie pe Berna, dar cu toate acestea, concurentul de la "Puterea Dragostei" a reușit să își găsească cuvintele și să îi spună iubitei lui tot ceea ce simte pentru ea.

"Am luat cea mai importantă decizie din viața mea și îmi doresc ca tu să fii soția mea. Și mă faci cel mai fericit bărbat și simt că lângă tine vreau să îmi petrec toată viața. Vreau să avem cei mai frumoși copii, cea mai frumoasă familie și...vrei să fii soția mea?", i-a spus Philip Bernei.

"Da, iubi, normal. Doamne, nu cred.", a spus Berna.

Ce a făcut Philip după ce a cerut-o pe Berna în căsătorie?  Momentul a fost unul emoționant nu doar pentru Berna și Philip, ci și pentru ceilalți concurenți din casa "Puterea Dragostei" care s-au bucurat și au aplaudat. Singura care a zâmbit ironic a fost Ligi, iar motivele sunt de la sine înțelese, având în vedere că în trecut și ea a fost iubita lui Philip.

Citeste si: Cum arată Berna de la „Puterea Dragostei” nemachiată? Imagini inedite

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.