Cine este noua iubita a lui Culita Sterp? Adevarul din spatele fotografiilor

Autor: O.P.
Actualizat: 27 ian 2021, 19:30

Cine este cu adevarat noua iubita a lui Culita Sterp? Toata lumea din showbiz a raman muta de uimire in momentul in care acesta a prezentat-o pe Daniela.

Cine este noua iubita a lui Culita Sterp? A dat-o uitarii pe Carmen

Relatia dintre Carmen de la Salciua si Culita Sterp  a tinut prima pagina a tabloidelor pentru mult timp. Si desi mai multa lume spera ca acestia sa se impace, se pare ca nu a fost sa fie. Culita Sterp s-a afisat pe o retea de socializare alaturi de o satena superba. 

Citeste si: Culiță Sterp, mai îndrăgostit ca niciodată. Ea este femeia căreia îi dedică noua lui melodie

Imaginile cu noua iubita a lui Culita Sterp au luat cu asalt internetul. Se pare că artistul este înnebunit după Daniela, chiar dacă relația lor este abia la început. Acesta i-a făcut femeii o mulțime de complimente chiar în direct, semn că nu are ochi decât pentru ea. ”Uitați ce iubită frumoasă am și ea zice că nu e frumoasă”, a spus Culiță Sterp pe InstaStory, după care și-a sărutat partenera pe obraz. 

Anna Lesko si Culita Sterp, impreuna!

  Numai alaturi de Anna Lesko nu l-ai vazut pe Culita Sterp, un artist foarte popular, care a aparut si, o scurta perioada, la "Puterea dragostei"!

Iata ca Anna Lesko si Culita Sterp au aparut impreuna pe internet, iar imaginile au declansat un val urias de comentarii.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Reacția lui Culiță Sterp după scandalul în care a fost implicat Jador: "Așa ar trebui să..."

Avand in vedere reputatia de Don Juan a lui Culita Sterp, nu ar fi exclus ca intre el si Anna Lesko sa fie mai mult decat o relatie strict profesionala.

Anna Lesko si Culita Sterp, impreuna! Anna Lesko apare provocatoare, asa cum o stim de cand si-a facut aparitia in showbiz-ul romanesc. La cei 41 de ani ai sai, Anna Lesko arata formidabil, avand un trup de invidiat, care nu ii tradeaza de niciun fel varsta.

Citeste continuarea aici

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.