Horoscop saptamana 29 iunie - 5 iulie 2020. Saptamana eclipsei de Luna si a intalnirii legendare Jupiter-Pluto! Ce schimbari radicale se vor produce pentru anumite zodii!

Autor: D.I.
Actualizat: 27 ian 2021, 20:35

Iata inca o saptamana incredibila de vara pe care ne-o ofera iunie. Jupiter si Pluto se intalnesc pentru a doua oara in acest an si hotarasc soarta lumii.

Horoscop saptamana 29 iunie- 5 iulie 2020. Duminica, 5 iulie 2020, te poti bucura de o spectaculoasa eclipa de Luna plina in penumbra, in zodia Capricorn. Nu vom mai avea alta eclipsa pana in noiembrie-decembrie. Dar vor fi alte evenimente astrale majore pana atunci. Ca de exemplu, a doua intalnire din acest an dintre Jupiter si Pluto. Conjunctia dintre cele doua planete te fac sa mergi pe varfuri.

Apoi, Saturn revine in Capricorn, unde va poposi pana la finalul anului, in decembrie 2020. Soarele si Mercur planteaza si ei cateva “seminte” in mintea ta. Incotro ne indreptam?

Horoscop saptamana 29 iunie- 5 iulie 2020

Iata inca o saptamana incredibila de vara pe care ne-o ofera iunie. Jupiter si Pluto se intalnesc pentru a doua oara in acest an si hotarasc soarta lumii.

Societatea ca intreg, sistemul de valori,k de credinte, legile, economia, toate se schimba. Renasc sub ochii nostri!

La finalul saptamanii, eclipsa de Luna plina in penumbra in zodia Capricorn (5 iulie), ultima de acest gen, incheie cilul Rac-Capricon inceput in vara lui 2018. Lumea arata sigur diferit acum, fara de atunci, iar aceasta eclipsa vine sa-ti arate clar lucrurile. E vremea sa renunti la trecut, la credinte vechi, la lucruri vechi.


Ce schimbari radicale se vor produce pentru anumite zodii! Horoscop saptamana 29 iunie- 5 iulie 2020

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Draga Berbec, aceasta saptamana iti va aduce o gama larga de emotii si situatii. Vei fi in contact cu emotiile tale foarte bine, deci iti vei exprima dragostea fata de oamenii din viata ta in moduri variate, spre incantarea lor si prosperitatea relatiilor voastre.

Familia iti va fi preocuparea principala, nu pentru ca exista probleme de rezolvat ci pentru ca tie iti face bine sa ii sustii. Asta iti da tie acum un sentiment de bine in interiorul tau.

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Aceasta saptamana iti poate activa si aduce o paleta de emotii si situatii pe care le ai de vazut si gestionat, dar vestea buna este ca vei ramane cu un gust dulce dupa toate.

Esti pe cale sa intri intr-o perioada care iti va permite sa te exprimi dinamic si in acelasi timp sa ai energie si sa actionezi cu eficienta in spatele scenelor.

Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)

In aceasta saptamana vei avea de gestionat unele aspecte de viata ce necesita discretia ta. Esti in stare sa actionezi asa cum iti spune intuitia ta ceea ce este foarte bine si vei asculta si de subconstientul tau.

De acolo vin solutiile si tu stii prea bine. Vei simti nevoia sa te indrepti spre familie pentru putere si echilibru. Miscarile tale dinamice te fac sa te simti increzator si eficent. Spre mijlocul saptamanii, asigura-te ca esti responsabil la munca; nu e vreme sa neglijezi acest domeniu chiar daca zilele pot parea ca o vacanta prelungita.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Horoscopul 29 iunie 2020. Intalnire majora intre Jupiter si Pluto! Transformari si renasteri pentru unele zodii!

Horoscop saptamanal. RAC (21 iunie – 22 iulie)

saptamana va curge placut si vei avea echilibrul psihologic de a-ti gestiona responsabilitatile si treburile asa cum iti doresti. Ai putea simti ca o experienta negativa din trecut se reintoarce in mintea ta si te impiedica sa gandesti rezonabil sau sa iei deciziile cele mai bune. Insa este bine ca se prezinta pentru ca ai ocazia sa vindeci o rana pe care ai tot acoperit-o si ea sangereaza din spatele bandajului. Ai grija sa iti controlezi temperamentul si sa iei timpul necesar inainte de a lua orice masuri.

Horoscop saptamanal. LEU (23 iulie – 22 august)

In aceasta saptamana vei experimenta unele emotii foarte puternice si vei avea o mai buna intelegere a nevoilor si asteptarilor tale. Vei gasi totodata si puterea si determinarea de a face fata tuturor provocarilor ce apar. Relatiile de familie sunt favorizate, deci asigura-te ca iti exprimi interesul pentru ele si ii sustii pe cei dragi cu care imparti spatiul de locuit.

Horoscop saptamanal. FECIOARA (23 august – 22 septembrie)

Inceputul saptamanii iti va aduce in cale modalitati destepte si inventive ca sa iti faci viata de zi cu zi mai interesanta si viata sentimentala mai plina de culoare. Cei dragi vor fi in centrul interesului tau. Spre finele saptamanii, bucura-te ca vei putea gestiona si depasi situatii mai solicitante ce necesita increderea ta de sine si concentrarea.

Horoscop saptamanal. BALANTA (23 septembrie – 22 octombrie)

Draga Balanta, aceasta saptamana te aduce mai aproape de lumea ta emotionala si te impinge sa actionezi ghidat doar de vocea intuitiei. Pentru ceva timp vei simti nevoia sa te focusezi mai mult asupra celor dragi cu care imparti spatiul de locuit si sa ii ajuti sa isi rezolve din probleme. Partea ta optimista si determinarea ta vor fi activate, deci daca ai de luat decizii importante acum este timpul. In general, esti foarte hotarat si combativ ca zodie si vei intra intr-o perioada in care vei vea abilitatea de a gestiona cu brio chiar si mai multa presiune, de a rezolva cu eleganta si usurinta provocari chiar si mai mari.

Cititi continuarea pe sfatulparintilor.ro