Simina, primele imagini dupa ce si-a pus fatete dentare! Iata cum arata acum, fosta concurenta de la "Puterea dragostei"!

Autor: D.I.
Actualizat: 27 ian 2021, 21:30
video Foto(4)

Simina a fost una dintre cele mai controversate concurente de la "Puterea dragostei".

Simina, primele imagini dupa ce si-a pus fatete dentare. Simina a devenit de curand mamica, insa continua sa aibe mare grija de felul in care arata. Aceasta merge frecvent la salonul de infrumusetare pentru un look impecabil, dar a recurs si la o alimentatie sanatoasa.

Simina, primele imagini dupa ce si-a pus fatete dentare! Cum arata acum, fosta concurenta de la "Puterea dragostei"

De curand, Simina a publicat pe contul ei de socializare, o imagine in care le-a impartasit fanilor sai, ca a recurs si la o interventie estetica si la nivelul danturii. Aceasta si-a pus fatete dentare, pentru a avea un zambet perfect.

Citeste si: Andreea Pirui, Daiana si Ligi, in cele mai sexy ipostaze! Iata cum au fost surprinse cele trei concurente de la "Puterea dragostei", pe plaja, in Turcia!

Simina si Alex Zanoaga s-au cunoscut in casa "Puterea dragostei" si au ramas impreuna pentru totdeauna. In ciuda faptului ca nimeni nu le dadea nicio sansa, Simina si Alex le-au demonstrat tuturor ca relatia lor se bazeaza pe iubire si acestia si-au intemeiat o familie.

Simina si Alex Zanoaga au devenit parintii unui baietel pe nume Dominic. Simina a nascut pe 8 aprilie si este mai fericita ca oricand.

La scurt timp dupa nastere, Simina a decis sa recurga la o noua dieta, bazata pe alimentatie sanatoasa, pentru a reveni la silueta anterioara. Chiar daca isi petrece mare parte din timp alaturi de fiul ei, Simina are mare grija de felul in care arata.

Citeste si: Bogdan Mocanu, mesaj sfasietor dupa ce Andra l-a parasit si a plecat in Italia: ''Nu implora pe nimeni sa...''

Citeste si: Ramona de la "Puterea Dragostei" s-a accidentat grav: "Asta se întâmplă când prietenele tale..."

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Raluca Munte este însărcinată? Imaginea cu burtica de gravidă: "Cine va fi mămică?"

Citeste continuare aici

Puterea Dragostei- live stream online oficial

Puterea Dragostei se difuzeaza in fiecare zi la Kanal D, astfel:

- de luni pana vineri, de la ora 11:00 si 17:00;

- sambata si duminica, de la ora 16:00 si 19:00.

- in reluare de luni pana duminica, dupa miezul noptii.

Emisiunea Puterea Dragostei poate fi urmarita si online pe pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html

Momente din emisiune cat si editii integrale pot fi revazute pe canalul oficial de YouTube.

Iar pentru cele mai recente stiri despre concurentii de la Puterea Dragostei, exclusivitati si dezvaluiri zilnice puteti urmari pagina oficiala a emisiunii, dar si pagina de Facebook.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.