Rochii office cambrate sau lejere? Tu ce alegi pentru vara 2020?

Author: O.P.
Actualizat: 29 iun 2020, 16:10
video Foto(4)

Nu-i asa ca alegerea rochiilor office ti se pare destul de dificila? De fiecare data cand vezi o rochie, te gandesti daca ar fi potrivita si pentru birou sau daca ar fi mai bine sa mergi la sigur, alegand ceea ce s-ar potrivi perfect. Din fericire, astazi nu mai trebuie sa faci nici un compromis. Te poti bucura atat de rochii office croite astfel incat sa se potriveasca unui mediu business, dar si de imprimeuri si culori deosebite. 

Cand optezi pentru o rochie office, trebuie sa tii cont si de croiala. Pentru vara aceasta, in topul alegerilor doamnelor si domnisoarelor se numara rochii office cambrate si rochii office lejere. Ambele tipuri de rochii arata foarte bine, insa important este sa te simti bine purtandu-le. Spre exemplu, rochiile lejere au avantajul de a putea fi purtate indiferent de tipul de silueta. Pentru ca am mentionat rochiile cu o croiala lejera, in continuare o sa iti prezentam cateva dintre preferatele noastre!

Una dintre cele mai frumoase rochii pe care le poti purta vara aceasta este Rochia alba din voal cu print floral multicolor. Aceasta este foarte delicata si are un imprimeu atemporal, care te va face sa te simti ca o printesa moderna. Este foarte usor de asortat datorita cromaticii imprimeului compus din numeroase flori, grupate sub forma de dungi groase, asezate in diagonala. Rochia este fabricata in Romania si este croita din voal de cea mai buna calitate. Pentru un plus de confort, rochia este captusita, astfel incat o poti purta cu incredere in orice imprejurare. 

Desi vara este anotimpul in care ti-ai dori sa porti cat mai multe rochii colorate, unele momente necesita culori adecvate unui mediu sobru. In acest caz, iti recomandam o Rochie neagra lejera cu volane si voal imprimat. Dupa cum poti observa, chiar daca predomina negrul, manecile cu imprimeu deosebit sunt cele care ii confera acestei tinute un plus de feminitate. Rochia are in componenta si vascoza, astfel incat este confortabila. Datorita captuselii, nu va trebui sa iti faci griji ca rochia s-ar putea ridica sau ar putea sa iti creeze anumite neplaceri. Se inchide discret la spate cu un nasture. 

Adori rochiile cambrate? Acestea reprezinta o alegere foarte buna pentru anumite evenimente de la birou. Avantajul lor este ca scot in evidenta silueta intr-un mod placut, care corespunde stilului corporate. 

Prima sugestie din aceasta categorie este o Rochie bleu cu dungi asimetrice. Confectionata din stofa elastica si subtire, aceasta este perfecta pentru zilele de vara in care iti doresti sa te simti puternica, dar in acelasi timp foarte feminina. Are un decolteu rotund, maneci scurte si este accesorizata cu un colier superb. 

Daca rochiile albe sau in culori deschise se numara printre preferatele tale, cu siguranta vei gasi irezistibil urmatorul articol vestimentar: Rochie alba cu print floral multicolor. Este fabricata in Romania, prezinta anchior in fata, un slit discret la spate si maneci scurte. Imprimeul floral discret este cel care ii cofera o nota feminina. 

In incheiere, am vrea sa stim ce rochie ai alege dintre cele prezentate mai sus!  

 

Taguri: