Ce se întâmplă între Andreea Oprică și Andy după ce au ieșit din emisiune? Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a dezvăluit totul

Autor: B.H.
Actualizat: 28 ian 2021, 02:00
video Foto(5)

Ce se întâmplă între Andreea Oprică și Andy? Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" nu se mai ascunde și a spus tot adevărul despre legătura cu Andy.

Ce se întâmplă între Andreea Oprică și Andy?  Încă de când era în emisiune, Andreea Oprică a recunoscut că îl place pe Andy și că și-ar fi dorit o relație cu el, însă lucrurile nu au evoluat în direcția potrivită între cei doi, astfel că au ajuns chiar să se certe în cadrul emisiunii. 

Ce se întâmplă între Andreea Oprică și Andy după ce au ieșit din emisiune? Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a dezvăluit totul

Andreea Oprică a decis să părăsească emisiunea "Puterea Dragostei", deși intrase în casă cu dorința de a-și găsi jumătatea. După ce s-a întors acasă, fosta concurentă și-a reluat activitățile obișnuite și deși a fost foarte activă pe instagram, a preferat să nu dezvăluie foarte multe informații referitoare la viața ei personală. Acum, Andreea Oprică a decis să le răspundă la întrebări celor ce o urmăresc pe instagram, astfel că a vorbit despre Andy, bărbatul cu care și-ar fi dorit să aibă o relație.

Întrebată dacă mai are sentimente pentru Andy, Andreea Oprică a dat un răspuns la care nimeni nu se aștepta.

"Îți mai place de Andy?", a întrebat-o un prieten virtual.

"Sincer...nu. Am pe altcineva în gând...", a răspuns Andreea Oprică.

Citeste si: Andreea Oprică, dovadă de sinceritate: "Cu orgoliul meu am..." Le-a mărturisit totul prietenilor de pe instagram!

Andreea Oprică are un nou iubit? Surpriza de care a avut parte de ziua ei

Andreea Oprică are un nou iubit? De ziua ei, fosta concurentă de la" Puterea Dragostei" a avut parte de o mare surpriză.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea Oprică are un nou iubit? Fosta concurentă de la" Puterea Dragostei" își sărbătorește astăzi ziua de naștere și a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când, înainte de miezul nopții, a postat o imagine cu un buchet de flori. Cine se află în spatele acestui gest romantic?

Citește continuarea aici. 

 

Ce se întâmplă între Andreea Oprică și Andy după ce au ieșit din emisiune? Are fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" un nou iubit?

După ce a dezvăluit că are pe altcineva în minte acum și că nu se mai gândește deloc la Andy, prietenii de pe instagram ai Andreei Oprică s-au grăbit să o întrebe dacă nu cumva aceasta și-a găsit jumătatea la Constanța, având în vedere că în ultima perioadă petrece foarte mult timp aici.

Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a dat un răspuns care, evident, lasă loc de interpretări.

"Să zicem că da...să sperăm că nu...", a fost răspunsul Andreei Oprică.

Citeste si: Andreea Oprică, atac pe instagram: "El postează: Mi-e dor de tine și..."

Ce se întâmplă între Andreea Oprică și Andy? Se pare că acum, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" este hotărâtă să lase în urmă experiențele din trecut și să își găsească fericirea lângă un alt bărbat.

Citeste si: Ce se întâmplă cu Andreea Oprică după ce a plecat de la Puterea Dragostei

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.