Gabriel de la "Puterea Dragostei" s-a întors la prima iubire: "Este viața mea"

Autor: B.H.
Actualizat: 18 iul 2022, 06:51

Gabriel de la "Puterea Dragostei" s-a întors la prima iubire. A făcut anunțul pe contul personal de instagram. Despre ce este vorba?

Gabriel de la "Puterea Dragostei" s-a întors la prima iubire. Concurentul le-a dezvăluit prietenilor de pe instagram un lucru foarte important pentru el și la care se întoarce de fiecare dată cu mare drag.

Gabriel de la "Puterea Dragostei" s-a întors la prima iubire: "Este viața mea"

Dacă atunci când spun prima dragoste mulți oameni au în minte o anumită persoană, ei bine, lucrurile stau puțin diferit în cazul lui Gabriel.

Concurentul de la "Puterea Dragostei" nu s-a ferit să recunoască că fotbalul este viața lui, sugerând astfel că este nerăbdător să se termine competiția și să intre din nou pe teren.

Gabriel a postat pe contul personal de instagram o fotografie de pe terenul de fotbal, iar în dreptul ei a scris un mesaj care demonstrează încă o dată că acest sport esta prima lui iubire: "Nu am cum să uit ce iubesc.

Fotbalul este viața mea."

Citeste si: De unde avea Gabriel bani cand era cu Daiana? "Daca am vorbit cu femei inseamna ca ne-a fost la amandoi bine!"

Ce se întâmplă între Daiana și Gabriel? Incredibil cum au fost fotografiați

Daiana și Gabriel au format un cuplu în casa" Puterea Dragostei", relația lor nu a funcționat, s-au despărțit, iar acum, cei doi au fost fotografiați din nou împreună.

Ce se întâmplă între ei?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Daiana și Gabriel au avut o relație de scurtă durată, dar în timpul pe care l-au petrecut împreună, cei doi au trecut atât prin momente în care au fost foarte fericiți, cât și prin clipe tensionate în care și-au spus cuvinte

grele și au ajuns să se rănească reciproc. Acum, se pare că cei doi au depășit perioada dificilă din viața lor, fiind surprinși din nou împreună.

Citeste si: A inselat-o Gabriel pe Daiana cu o fosta concurenta ''Puterea dragostei''? Ce mesaje si-au dat cei doi

Pentru că au avut parte de câteva ore libere, concurenților din casa" Puterea Dragostei" li s-a permis să meargă la plajă.

Aceasta a fost ocazia perfectă pentru ca Daiana și Gabriel să îngroape securea războiului și să uite de neînțelegerile din trecut. Astfel, cei doi s-au afișat împreună la plajă, în ipostaze tandre, iar susținătorii lor au sperat ca cei doi să anunțe că formează din nou un cuplu.

Deși s-au fotografiat împreună, Daiana a vrut să lămurească cum stau lucrurile între ea și Gabriel. Se pare că cei doi au decis că este timpul să uite de problemele pe care le-au avut și să se apropie din nou unul de celălalt, dar de această dată în calitate de

prieteni. 

Citește continuarea aici.

Citeste si: Ramona și Gabriel de la Puterea dragostei, moment intim sub pătură! Concurenții au aruncat bomba: „S-au...”

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.