Marius nu se mai abține: "Sunteți niște ipocrite!" Ce l-a făcut să reacționeze?

Autor: B.H.
Actualizat: 18 iul 2022, 06:56

Marius nu se mai abține: "Sunteți niște ipocrite!" S-a implicat în conflictul dintre fete și a sărit în apărarea Bernei. Ce s-a întâmplat după?

Marius nu se mai abține: "Sunteți niște ipocrite!".  Concurentul de la "Puterea Dragostei" nu a putut sta de-o parte în momentul în care în casa fetelor a izbucnit un scandal de proporții și a făcut acuzații grave la adresa Biancăi și Ellei.

Marius nu se mai abține: "Sunteți niște ipocrite!" Ce l-a făcut să reacționeze?

După ce Bianca a atacat-o dur pe Berna, deranjată fiind de faptul că aceasta a adus în emisiune discuții din camera de hotel, Marius a simțit nevoia să intervină.

Concurentul de la "Puterea Dragostei" a fost deranjat de atitudinea pe care Bianca și Ella o au în ceea ce o privește pe Berna și le-a acuzat pe cele două că o pun la zid fără motiv, în timp ce pe Ramona o evită, cu toate că aceasta nu ezită să le atace atunci când are ocazia.

Citeste si: Marius si Andreea Pirui, scandal monstru! Totul a plecat de la accidentul lui, cu dintii! S-a legat de caracterul ei!

Mai exact, Marius a sugerat că Bianca și Ella se tem de Ramona, având în vedere că aceasta are relații în lumea interlopă, acesta fiind motivul pentru care nu îi fac observații și nici nu au discuții în contradictoriu cu ea.

Marius: Ramona vă spune ce gândește și ce vede de dimineața până seara și e tot prietena voastră, dar ei nu aveți curajul să îi spuneți sau nu vreți să o deranjați. 

Bianca: Nu este vorba de curaj.

Marius: Ba este vorba de curaj. Sunteți ipocrite și nu vreți să pierdeți și poate să vă zică Ramona orice gândește și vede. Nu aveți curaj să îi spuneți Ramonei nimic, Ramona are dreptate orice spune.

Ce face Ella în casa "Puterea Dragostei"? Marius a aruncat bomba: "Ai venit în baia băieților și..."

Ce face Ella în casa" Puterea Dragostei"? Conflictul dintre Ella și Marius pare să nu se mai termine, iar astăzi, concurentul a făcut acuzații grave.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce face Ella în casa" Puterea Dragostei "? Între Marius și Ella a izbucnit un conflict puternic, iar cei doi au ajuns să își spună cuvinte grele. Ella l-a jignit pe concurentul de la" Puterea Dragostei", dar nici acesta nu s-a lăsat mai prejos și a făcut dezvăluiri picante despre Ella.

Marius a criticat-o dur pe Ella, reproșându-i că nu face altceva decât să se apropie de toți băieții din casă, fără să țină cont dacă aceștia sunt sau nu într-o relație.

Astfel, Ella reușește să provoace certuri aprinse în cupluri, lucru pe care l-au observat mai multe persoane din casa "Puterea Dragostei".

Citește continuarea aici.  

Citeste si: Andreea Pirui și Marius sunt în pragul despărțirii: "Nu vreau să mai pierd timpul..."

Marius nu se mai abține: "Sunteți niște ipocrite!" Andreea Pirui a dezvăluit de ce Bianca și Ella se tem de Ramona

Andreea Pirui a simțit nevoia să intervină în discuție, dezvăluind adevăratul motiv pentru care Bianca și Ella nu o atacă niciodată pe Ramona. 

Andreea Pirui: Fetelor le e frică de Ramona pentru că are spatele asigurat. 

Ramona: Ce treabă are spatele că eu sunt singură aici?

Marius nu se mai abține: "Sunteți niște ipocrite!".  Concurentul de la" Puterea Dragostei" le-a atacat dur pe Bianca și Ella, având în vedere că acestea s-au întors împotriva Bernei.

Citeste si: Marius a aruncat BOMBA la Puterea dragostei! Ce a făcut Ella cu Iancu și Jador în baia băieților? „Vrei să spun de câte ori...”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.